Космопорт Кассірон, Зовнішнє Кільце. Пізній вечір.

Після кількох стрибків через гіперпростір, "Ластівка", старий, але надійний корабель джедая, опустився на посадкову платформу космопорту Касірон. Обшивка потріскувала від утоми, а паливні осередки вимагали обслуговування. Час – рідкісна розкіш, але навіть джедаю іноді треба чекати.
Він увійшов до бару під м'який дзвін гравітаційного дзвінка. Повітря всередині було насичене пряним димом тютюну кальмарійського і гулом десятків голосів. Стіни зі старого дюрасталі відбивали жовте, приглушене світло ламп, запорошені, як і сама атмосфера.
Джедай неквапом пройшов до стійки. Його погляд швидко ковзнув по залі... і раптом зупинився.
— Не може бути!
Чоловік у плащі з м'ятою складкою на плечі, клонована броня зі смарагдовим відтінком під мантією. Коли той сідав за стіл, тканина на мить відкинулася, і джедай побачив саме те, що ніколи не сплутав би ні з чим, на ремені — дві знайомі рукоятки світлових мечів.
— Командир Infinity живий?
Сила озвалася в ньому легкою вібрацією в грудях — наче сама Галактика підтвердила: так, це він!
Джедай підійшов до столика, не знімаючи каптур залишаючи обличчя в тіні, звернувся до чоловіка за ним.
— Сподіваюся, ти ще не забув, як мене звати, командире! — сказав він із напівусмішкою.
Чоловік підняв погляд, і в тіні спалахнули м'яким світлом його зелені очі. Обличчя було суворим, дорослим, але знайомим до болю.

— Я можу забути багато, але не голос людини, яка стояла зі мною на Гаросі III під артобстрілом.
Вони потиснули один одному руки — міцно, по-братськи. Дивне почуття полегшення промайнуло між ними.
— Думав, Сила залишила мене. Але останні місяці... Я чую її. Відчуваю. Як тоді під час Війни. Тільки чистіше. Глибше.
— Ти не один, Infinity. Сила покликала й мене. А тепер і нас обох. — відповів джедай, опускаючи руку на стіл біля його старого шолома.
— Я збираю тих, хто ще відчуває відгук. Старі друзі. Та й загалом, тих, кому Сила луною віддає по всіх куточках галактики. Приєднайся до мене. Є ціль і є шлях. Ми знайдемо решту. Ми відновимо баланс. Ми зупинимо режим Імперської влади.
Чоловік глянув на свій шолом, на рукоятки мечів, а потім на товариша...