Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
BVS vs Empire
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Наша галактика > Events
BVS

Republic smile-rapier.gif Empire

Рольова частина :

Імперія зайнята війною с Республікою , внутрішні сили були кинуті на фронт...
А тим часом на планету Корібан летить ніким непомічений корабель, хоча і малий , але доля галактики залежить від нього
.

.....

-Ми прибудемо на планету Корібан через 5 годин - доклав армієц Лотр
-Чудово, по даним нашої розвідки сити напорозу знаходження давно загубленого артефакту ,який дає змогу підвищити рівень сили у кожному з них і...-повідомляв Гордус
-І тим самим дасть їм перевагу у війні-закінчив недомовлену фразу Бумер
-Із нашого архіву ми дізналися , що шлях до цього таємного артефакту вкажуть надписи на сакрофазі одного з могутніших ситів ... Наше завдання - зкопіювати усі надписи для подальшого розшифрування. Всім зрозуміло?-промовив БВС.
-Угу...ось так завжди ...треба рятувати галактику ,так зразу бідного Ральфа шлють,наче ніяких більше майстрів-самовбивць нема...-пробубнів про себе Ральфонсо.

......

-Черт , вони зіставили 5 ситів на охороні саркофагу!
-Тоді прийдеться знищити саркофаг і разом з ним шлях до таємничого артефаку .

--------------------

Технічні умови:
Тип гри: Сідж
карта : Корибан
к-сть гравців : 5x5
час : домовимося у темі

представники - BVS, Ralf
Lainer
Только что прибыл доклад разведки, к Коррибану приближаеться республиканский десантный корабль.
-Хм, просто таки смехотворная попытка атаки, неизвестно на что они расчитывали, на Коррибане сейчас достаточное количество адептов и лордов, а на орбите базируется огромный флот.

-Свяжите меня с этими жалкими повстанцами.
-Будет исполнено - сказал Адмирал.
Через несколько секунд связь была установлена.
-Ваша жалкая попытка атаки очень насмешила меня, поэтому я дам вам возможность уйти прямо сейчас, разворачивайте свою ржавую посудину и летите откуда прилетели, в противном случае имперский флот откроет по вам огонь.
Нечего нам больше делать чем играть с вами на сидже, к тому же вызов надо кидать хотя бы за 3 дня. Я понимаю, что вам хочеться хоть где-то отыграться, но потерпите немного до субботы. Тему можно закрыть.

Представители - Lainer, Safrin.
BVS
хе-хе будемо грати з тими хто прийде biggrin.gif хоч буде вас 10 ) вся надія на кожного сита!) тому закликаю ситів прийти на сідж о 21 30!) заради вашої імперії)
Lainer
Вы прекрасно можете поиграть сами с собой, а Империя даже не будет обращать внимание на столь жалкие вызовы.
BVS
Імперія може і не буде за це братися , але я надіюсь чесні імперці прийдуть на сервер і зіграють , і кожна зі сторін отримає багато задоволення biggrin.gif Так що не будь байдужим до івентів!

BVS
(Sabby @ 22.8.2011, 18:03)

"і кожна зі сторін отримає багато задоволення" - а как же, я даю сто процентов, что после этого ивента, если реп выиграет, пойдет троллинг на серверах от тебя\слая, кому оно надо?)

Можеш не грати , взяти участь може кожен імперець . А щодо "тролінгу" таким не займаюсь , якщо не хочеш грати змушувати ніхто не буде ) Ладно , зрозумів здається щодо ммм сюрпризних івентів нічого не вийде) Чекатимемо вашої відповіді після суботи
Safrin
в чём смысл битвы?
Ralf
А в чому смисл гри JA? Зіграти, пофанитись. Одні CS та CS, го хоч трохи введем ріноманіття в гру sleep.gif

upd. забув додати, це ОБ не має жодної ролі до тих, які ми проводимо в війні)
Stezy
войны не будет! я в ярости две лучшие команды с ESL и вы сражаетесь на прене как два тигра на одной орене так нельзя меняйте свою жизнь и все пойдет на поправку тогда я думаю и меня в клан возьмут бесплатно.

!
Попередження:
Нарушение п. 4.11, 6 дней р\о.
Safrin
В ОБ отказано.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.