Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана
Моє им*я Khadgar.Народився на планети Татуїн.У п*ять років стався перший проблеск сили. Якось мій батько, побачивши як я граюся з ціею силою,почав мене вчити до 10 років, а потім відправив до школи.Вивчившись я пішов працювати до бару "Солодка ягідка", барменом.Усе йшло добре, поки до мене не підійшов чоловік та не залишив купу грошей.Я як чесна нормальна людина взяла гроші,пішла за цим незнаёмцем.Було як раз темно.Ось раптом я почув якійсь гуркіт та помчався за бар.Я впізнав того незнаейомця.На нього напали трое бандитів.І ось один з них вийняв бластер та почав цілитися;я почав бігти до одного з бандитів і якось використав пуш та спугнув бандитів.Після того випадка я прилитів на планету Корусант, щоб вступити до стабільної організації Order of Anfor
Причини:
1)Це клан стабільний
2)Ніколи не був підкланом інших кланів
3)Клан ні разу не розпадався, що каже о його стійкості.
4)Жорсткій відбір у клан
5)Хочеться приймать участіе в об і кланових конкурсах.
Реальні данні:
Сергій, 14 років.Вчуся у 9-тому класі
Боти
Denetor(пароль від акаунта забув)
Tarkon(його взломали)
Боти брата:
Kristal
Goch
Тепер повині бути усі
Прохання не важати цих ботів моїми(у мене не мае до них доступу)
22.4.2011=12
Здравствуй. Зарегистрирован ты почти пол года, я на серверах я тебя скорее всего ни разу не видел. Из этого складывается небольшое подозрение что ты можешь быть шпионом.
Я не шпіон.
Не грав бо гра не запускалась на радеон видео карте.Доказ у цій темі
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=47880Але тепер усе добре, і я зможу грати
Ну, такой ответ вполне очевиден

В той теме ты пишешь на русском языке, а заявку подал на украинском. Почему так?
Мені здаеться, що я краще пишу на українській мові.
Как оцениваешь свой уровень игры, и каков твой опыт игры в ЖА?
Cинг 6-7
Глефа 4
Дуалы 3
Я вперше себе оцінюю у Джа
Если ты оценивал по 10ти бальной шкале, то ты должно быть более чем опытный игрок. Найди и победи Ranger'a, 10 скриншотов.
Только одно : Победить ты его должен при помощи сабера. Победы при помощи силы и оружия засчитаны не будут.
Я заметил этого игрока на серверах и предложил попробовать подать заявку.
Вроде бы играет он не плохо, да и ведет себя адекватно, но эти факторы не настоль устойчивые что бы я мог за тебя поручиться и отдать свой позитивный голос, мне более весомые аргументы.
1. Служба Безопасности проверит тебя на наличие ботов на серверах Юага.
2. Проверит на наличие зарегистрированных аккаунтов на других форумах кланов юага.
3. Администраторы полностью проверят под-сеть.
Готов ли ты к такой проверке?
Добре.Можете перевірити.
Боти в мене були
2.Раніше в мене були заерестровані ніки "на других форумах кланов юага"
Але я можу великою впевністю сказати, що я не шпіон
Як казав один чоловік:
Новий нік, нове життя,нове ставленя!
Чому погано ознайомився з правилами подачі заявки ?
Я зрозумів.Я написав тількі своіх ботів(але з мого іп ще брат регав ака
-Larifuga
23.4.2011, 9:55
Найди меня на холи, поиграем пообщаемся =)
-Larifuga
23.4.2011, 14:21
(Khadgar @ 23.4.2011, 8:13)

Як казав один чоловік:
Новий нік, нове життя,нове ставленя!
Я говорил немного не так))))
Поиграл пообщался с кандидатом. Впринципе нормальный адекватный. Но голос пока не дам, не все устроило....
23.04.2011 09:38 [SO] Jurico
23.04.2011 09:38 Khadgar
Айпи одинаковые, ты же знал что мы проверим, зачем обманул?
Усі ака я написав у своий заявці
Khadgar мій ака, а [SO] Jurico - не мій.
може у нас ип однаковий.
То есть ты хочешь сказать что у вас одинаковые айпи, но ты не знаешь кто то?)) такого не бывает)
Или же ты хочешь сказать, что возможно, это твоя якобы брат?
Мого брата ніки:
Kristal
Goch
Зара він не грае: поіхав по своім справам
А цей нік я ніколи не регістрував!
Таке бувае.Були люди у яких однакові іп(одного забанили та і другого)
У них одинаковые под сети, а айпи разные, а не полностью одинаковые айпи..
Я тобі чесно кажу: це не мій ака.Я якщо чесно в под-сітях не дуже розуміюсь
Ладно я тут все что надо написал, я о тебе хорошего мнения, как и о Джурико, но если ты действительно окажешься Джурико, то моё мнение на всегда изменяться. Дальше пусть разбираются лидеры клана и администрация портала, может ли быть такое.
Дякую тобі.Дякую, що повірив.Я досі не розумію цей феномен
Spellman
23.4.2011, 17:59
Как ты себя видишь в клане и чем ты можешь быть нам полезен7
А сколько ты уже примерно на юаге?
Я бачу себе Рицарем зі званням Чемпіон, у якого дуже багато друзів.
Я зможу допомагати своею активністю на серверах та будучи учасником у важливих од та інших Конкурсах(які підвищать репутацію клану)
Stinson,десь два роки уже повинно бути.
-Larifuga
23.4.2011, 18:21
Странно а на холи ты мне сказал что около года
Я помелився.я почав десь грати за 5місяців до 2009року
Як на мене, кандидату не час в Анфор. Надто недосвідчений.
(Stinson @ 23.4.2011, 18:14)

То есть ты хочешь сказать что у вас одинаковые айпи, но ты не знаешь кто то?)) такого не бывает)
Стінсон, ще й як буває )) Під одинаковим ІР в нет може виходити велика кількість незнайомих людей )
Надто не досвідчений.Незрозумів, що ти хотів сказати.
Spellman
23.4.2011, 22:50
К сожалению, советом Магистров было принято решение что ты еще не готов постигнуть узы нашей братской гильдии в связи с:
1. Возраст. Банально, но отныне мы серьезно относимся к физическии и умственным возможностям, которые постепенно предоставляет природа. Не успевает она за вашими желаниями проявить себя.
2. Неопытность. Уверяем тебя, что для того чтобы вступить в клан - мало быть просто хорошим человеком - жизнь на портале и из таких делает неадекватных. Мы не хотим рисковать.
3. Не впечатлил. Имхо.
Всё это извлечено из первого поста. Дальнейшие посты это, между нами: желание Стинсона набить посты, других членов клана проявить активность, Сендмена срубить с корнем.
Вердикт -
Против.