Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Xbox 360
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Web, Hard & Soft
-Tagara
З недавнього часу в мене почала часто ,і за досить короткий період перегріватись консоль,трошки згодом вона взагалі перестала заходити в головну панель керування,тобо профіль, і на екрані телевізора зявився надпис E 73 (і ще багато різних надписів,правда ієрогліфами)Тому я виріших звернутися до вас ,можливо в когось є консоль Xbox 360 і він трохи орієнтується у вирішення таких проблемних питаннь,прошу допомогти?Я шукав в інтернеті проте не знайшов ніякого логічного пояснення цій проблемі,та її вирішенню(можливо я погано шукав).
Gordus
Бешеные умельцы на ютубе лечат такую фигню с помощью двух зубочисток или чего-то подобного=)
Фишка, по-ходу, в том, чтоб остановить ими кулера и погреть консоль до двух красных огней, а потом перезапустить оО
Вот вродь неплохое видео-гид в более-менее нормальном качестве...
http://www.youtube.com/watch?v=67sbmlJ2_ek
Лучше ,наверно, сдать в ремонт все-таки))
-Tagara
Дякую за це .Проте я читав на форумах,там взагалі пишуть що можна сміливо викидати в смітник=(так про ремонт я також думав ,але не знаю в скільки це мені обійдеться(можливо ремонт буде більше коштувати ніж самий ікбокс=))))Хоча цей спосіб із спічками...варто спробувати.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.