Roofless
11.1.2007, 18:54
Ну що, хто небудь вже грав? Яка ваша думка?
Я вважаю що це НАЙКРУТІША стратегія на данний момент у світі! Це навіть не можна ні з чим порівняти! Якщо ви грали у першу частину - забудьте її, бо вона у 100 разів гірша. Зараз граю на високому рівні складності - АІ не просто розумний - він може ДУМАТИ! Тобто він не просто адекватно відповідає на ваші дії, але й сам робить такі складні маневри - я кажу не тільки про бій, а й про дипломатію... Так наприклад три держави тихенько об.єдналися проти мене і напали в один день. При чому одна держава була моєю союзницею! Чи інший випадок - моя армія поверталася до замку на переформуваняя і тут мого генерала підкупає іноземний дипломат - усе військо стало розбійниками та заблокувало гірський перевал...
Короче гра - супер!
а поподробнее?а-ля Цивилизация?Ром тотал вар?
Shogun: Total War -> Medieval: Total War -> Rome: Total War -> Medieval 2: Total War
Так еще пару аддонов было, но они сути не меняют
А вообще щас сам скачать хочу, но там требования вроде огого-какие
Руффлес у тя какая машина и на каких настройках идет?
а разве Rome:Total War не самостоятельная игра?
(Alucard @ 11.1.2007, 20:22)

Shogun: Total War -> Medieval: Total War -> Rome: Total War -> Medieval 2: Total War
Я показал ветвь эволюции этой серии
Roofless
12.1.2007, 13:32
Якщо хочеш круту графу під час битв - іді і покупай найновіший комп. А так у мене йде на 2,4GHz, 512Mb RAM, GeForce FX5200 128Mb - усе ок, без тормозів, але й графа середня під час битв.
Прикол: грав на "середньому", результат битви: втрати ворога - 316, мої втрати - 1.
Це наглядний приклад, що якщо ти гартий тактик, то можна перемогти навіть коли ворога більше за тебе у багато разів
2Roofless а какие размеры армий ты выставлял? Если у тебя в скваде бегает человек 30, то у меня вопросов нету. А если 120...то в Ром: Тотал Вор у меня когда на карте присутствовало больше 7000 юнитов начинало притормаживать
2Ymnik
http://forum.0day.kiev.ua/index.php?showto...&st=0&p=128853&З.Ы.: Тока докачал угруху, щас буду инсталить, потом отпишу о впечатлениях
Roofless
12.1.2007, 16:09
У мене починає злегка притормажувати при битві за якесь велике місто чи замок - там багато будівель+мури які потрібно промальовувати, а так норм при арміях 1000 проти 1000. Далі поки не зайшов ще...

У мене питання - у якому році Колумб відкрив Америку? А то я граю-граю, а вона ніяк не з.являється... Хоча повинна
Roofless
12 октября 1492 года
Установил и запустил. Особых отличий от предыдущих частей не заметил, хотя хуже игру это не делает
-Old Nick
13.1.2007, 15:34
(Roofless @ 12.1.2007, 14:32)

Якщо хочеш круту графу під час битв - іді і покупай найновіший комп. А так у мене йде на 2,4GHz, 512Mb RAM, GeForce FX5200 128Mb - усе ок, без тормозів, але й графа середня під час битв.
Прикол: грав на "середньому", результат битви: втрати ворога - 316, мої втрати - 1.
Це наглядний приклад, що якщо ти гартий тактик, то можна перемогти навіть коли ворога більше за тебе у багато разів
какие ты настройки ставиль какие шейдеры раскажи поподробней
самое реальное когда я взяль пленных тысяч на 20 наследника и лидера и конечно и казниль
Roofless
13.1.2007, 15:44
Мене папське государство задовбало - увесь час вимагають припинити війну. При чому коли ти захищаешся - усе одно... За це мене відлучають від церкви. У котрий раз...
Играй за мусульман
Roofless
13.1.2007, 16:19
Так не можна! Чи я просто не знаю як?
Я так понимаю, что чтобы играть за другие рассы надо их вначале победить в режиме кампании. Так как было в предыдущих играх серии. Раньше проблемка решалась редактированием одного файлика. Сейчас поищу что-то похожее
............................................................................................................................................................
Как я и думал, добавляется точно также как и в Rome:Total War. Лезем в папку "\data\world\maps\campaign\imperial_campaign". Там снимаем read-only с файлика descr_strat. Открываем блокнотом и процессом вырезания-вставки перемещаем нации из unlockable в playable. nonplayable лучше не трогать, так как оно потом может глючить

Сохраняем файл и ставим обрантно read-only. Все, теперь в режиме кампании открыты все игровые рассы.
Вобщем файл после редактирования должен выглядеть так:
; Custom campaign script generated by Romans Campaign Map Editor
campaign imperial_campaign
playable
england
france
hre
spain
venice
sicily
milan
scotland
byzantium
russia
moors
turks
egypt
denmark
portugal
poland
hungary
end
unlockable
end
nonplayable
papal_states
aztecs
mongols
timurids
slave
end
......
Roofless
13.1.2007, 20:50
Ні, я хочу пройти усе як є... Усе одно уся центральна європа моя...

А Папська Держава - МАСТДАЙ!!!
Нова перемога над АІ-лолом на середньому рівні:
Мої втрати:155
Втрати військ супротивника(з підмогою):970
Їх було у 4 рази більше моїх!!!
Ну, тут все еще зависит от вида бойцов. Потому что если у тебя был элитный Генеральский отряд конницы, а у него 970 селюков, то тут нет ничего удивительного.
Gerontos
21.1.2007, 17:22
народ якщо я зкачаю англійську версію то можна зробити на нього русифікатор якщода то дайте силку на русифікатор було б добре якщо з голденбанка або з інфостора
я сам там русифікатор не найшов можливо погано шукав
На инфосторе или голдене не знаю. Могу дать ссылку с мира.
Gerontos
21.1.2007, 20:06
(Alucard @ 21.1.2007, 19:18)

На инфосторе или голдене не знаю. Могу дать ссылку с мира.
давай думаю шо вона небуде великою
Roofless
21.1.2007, 20:31
(Alucard @ 21.1.2007, 17:03)

Ну, тут все еще зависит от вида бойцов. Потому что если у тебя был элитный Генеральский отряд конницы, а у него 970 селюков, то тут нет ничего удивительного.
Мої втрати - міська міліція(городская охрана), їх втрати - піші феодальні лицарі(неукрепленные феодальные рыцари). Я просто так вдачно користувався кінною міліцією + арчери з вогняними стрілами, що мені вдалося кинути їх у паніку і змусити тікати.
Gerontos
24.1.2007, 18:45
народ поможіть
зкачав Medieval II звідси
http://infostore.org/info/21050761.зкачав всі фали
2.розпакував
3.відкрив задопомогою алчлоло файл .iso установив
запускаю гру требує встасити диск!!! шо робити?
Видимо тебе нужно no-cd. Напиши в поисковике или поищи тут -
http://www.gameburnworld.com/gameburnworld.htm
Roofless
24.1.2007, 19:12
Хто-небудь знає таку річ: Чи належать у 1225 році Папському государству ще які-небудь міста окрім Риму?
До речі - а Папське государство взагалі існувало?
Gerontos
24.1.2007, 19:30
(Alucard @ 24.1.2007, 19:08)

Видимо тебе нужно no-cd. Напиши в поисковике или поищи тут -
http://www.gameburnworld.com/gameburnworld.htmя нічого не знайшов
Starforce
24.1.2007, 21:24
Да но там только на англ. версию.
Я давал Геронтосу ссылку на русификатор.
У кого есть диск с єтой игрой?
Praetor
10.11.2008, 20:14
игра хорошая,особенно аддон,ждем лучшего от Империя:тотальная война
Игра класная,особено мне нравитса мод Stainless Steel
-Dzirt Do'Urden
12.11.2008, 19:25
Игра отличная, теме скоро два года.
Молодцы вы ребята.
Игра вообще клас! Играю за Англию.. А папу римского уже раза два бомбил и забирал столицы, но он всё время возрождаеться(((
Azgardian
14.11.2008, 14:15
Гра дійсно суперова)) Найбільше подобаються Кампанії на Важкому рівні складності))
Дійти до Єрусалима майже фантастика.. а доплити до Америки.. хехе... мрія.
Найлегший період у грі це поява порохової зброї))) Усі лицарі просто "соплі" проти цього виду зброї)) Із кінноти найкращі Тевтонці. Найманцями я не користуюсь, проте часто будую лагері різні) Найсильніша нація Зх. Римська Імперія.
А найважчий період.. Монгольська атака... і Тімурідська Експансія на Сході)
-Heavy Rain
2.12.2008, 0:14
Класная шпилка.... правда что (меня лично, незнаю как других) очент быстро задолбует, надоедает. Игра классная но не из тех в которые долго можно играть
-DELTA38
31.12.2008, 14:05
А хто грав Medieval total war II: Teutoning Campaning (Тевтонська кампанія)?
Я грав класна важка та інтересна гра.
Сама суперова стратегія.До неї ще вийшло доповнення Kingdoms.
Там чотори компанії.
Моя улюблена гра, чекаю з нетерпінням продовження.
Мне интересно кто ещё, кроме меня доигривал до 2000 года?=)
Champion
26.4.2009, 14:47
Кульная игрушка. Как по мне одна из лучших исторических стратежок.
! |
| Попередження: Флуд, 10 Дней РО. |
-Darlington
23.4.2010, 23:49
Как то сидел, играл)) Самое интересное Папу Римского после выборов убивать каждый ход)))) Я за Великобританию играл)
Довольно интересно, но почему то надоедает.
Под конец приходится много воевать, а напрягает. А симулировать битву - так половину армии теряешь сходу.
Единственная такая "стратегия" в которой додавил до конца - Imperial Glory)
Внимание: выше спойлеров нет, так как у игры то и сюжета по большому счету нет))
(anakin @ 13.1.2007, 15:34)

самое реальное когда я взяль пленных тысяч на 20 наследника и лидера и конечно и казниль
Система викупу трохи

дивна просто. Частіше за все вороги відмовляються платити. Лише коли сума зовсім не значна.
В цілому гарна гра. Можна грати навіть зараз, по при те, що вже є Empire: Total War та Napoleon: Total War