Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Весілля в стилі ЗВ
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Гумор
Sandman
Ось, як святкують весілля у моєму місті )

http://fishki.net/comment.php?id=56121
-Sayris
Прикольно видеть что и у нас на Украине такое есть)))С Дарт Мола плакал megalol.gif megalol.gif Кстати на некоторых местах бывал там в прошлом году.

свадьба в стиле Звёздных воин, даже звучит прикольно. но страшно представить что будет в случае разавода megalol.gif megalol.gif
Lion Kenedy
))) В случае развода битва на саберах))) Зачёт) Это свадьбы будущего)
Torn
Блін круто, шкода що я не баччив, я б знав обовязково би пішов дивитися =), вони б ще дійсно бої влаштували на Високому Замку хД.
-Radical Edward
ФОтки в действительности смешные. Понравился косплей оби вана. НО, разве вы не украли их из соседней темы?
Sandman
Щойно побачив, що цю новину вже висвітлили, хоча й з іншого сату ).

То ж щоб тема не здавалась зайвою, можемо тут обговорити ваше ставлення до подібних стилізованих урочистостей ?
І тема буде доречною саме в розділі "Гумор", оскільки, коли замість звичних костюмів, смокінгів та вечірніх суконь на весіллях та інших урочистостях з'являються джедаї, паладіни чи назгули то це якнайкращий вияв доброго почуття гумору )
Jein
круто))) молодцы ребята))
кстати сейчас многие стал такого плана свадьбы делать)
-Zione
Мда... Мое мнение что свадьбу надо проводить нормальным образом, как делают все нормальные люди. С этого только можно посмеяться. А так ничего особеного, просто люди ПЕРЕКУРИЛИ!
-Hero Boy
Супер)) Мне понравился маленький Джедик на одной из фоток)) Молодцы ребята..

А нащет того что плохо это или нет, все зависит от молодоженов).. Может они по жизни веселые не стандартные люди)))

В любом случие ЗАЧЕД! biggrin.gif
-Radical Edward
Сендмен, это конечно интересно - лично я отсебятину всегда приветствовал, но , знаете, есть вещи, у которых есть устоявшиеся традиции. С одной стороны, смешно смотреть на такую красоты : оби Ван Кеноби подпирает стены Львовской Ратуши. С другой же стороны, а вы бы хотели такую свадьбу, вы настолько отданы идее???
Sandman
Так, це дивно і треба бути дійсно сміливим щоб зробити таке. Але це буде неймовірна згадка на все життя та історія, яку завжди буде цікаво комусь розказати. Ти звичні речі, які бувають на весіллі запамятовуються найгірше. Навіть якщо весілля звичайне, то найкращим спогадом з нього лишаються незвичні і несподівані ситуації, навіть ті, які були неприємні в день весілля ( недавно знайомий розповідав про весілля, на якому наречені впали в озеро під час фотосесії. Було неприємно, але вже ввечері вони сміялись з цього і завжди будуть _a1.gif )

Думаю, ця пара вирішила влаштувати таке весілля не стільки, через віданність ЗВ, а через те, що хотіли зробити цей день дійсно незвичайним і незабутнім.
-Dzirt Do'Urden
That was soooo wrong...=(
-Radical Edward
Sandman, в принципе, Я ситаю так же. Такие события, как свадьба, надо запоминать на всю оставшуюся жизнь. Поэтому фотки действительно уникальны. Спасибо фотографу и тем, кто выложил в интернет!!
Bumble-Bee
Хаха Чуваку в маске гунгана наверное было тяжелее всего! Во первых жарко в резиновой маске, а во вторых целый день смотреть сквозь щелку в зубах это не самое радостное! laugh.gif
В целом кул! Молодцы! ad.gif
-Everybody Lies
Класно, я не думал, что в Украине такое есть)

З.Ы,: Дарт Мол убил хД
-Foxig
поржав дай боже))) сподобалася з дартмолом фотка))
Miracle
Круто, жесть megalol.gif Дарт Мол с сигареткой уронил под стол)))
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.