Всем футбольным фанатам и просто любителям етого вида спорта: идем погамаем в футбик?) Собираемся, пиво, мячи, фан...кароче хорошо проведем время)
Предполагаемое время: 14 июля, етот вторник.
Место: выберем по ходу обсуждения.
Лично я готов приехать куда угодно ( в приделах Киева), лиш бы было нормальное место для игры, и нормальные люди)
Если бы ты посмотрел прогноз погоды, то понял бы, что в такую погоду мало кто захочет идти играть в футбол =)
Может дождаться норм погодки и потом уже собираться большой толпой?)))
-AmandaWoodward
13.7.2009, 12:32
Так дивіться, якщо не буде дощу а буде більш спекотна погода то давайте трошки під вечір?Місце...ми зазвичай збираємось на палаці спорта там башляєм охоронцю по 10 р с рила і граємо хоч до ранку на штучному полі там десь 5 на 5 максимум грати нормально бо потім починаєтся каша, незнаю чи зберемо ми 10 чоловік. Якщо немає бажання башляти лаве тоді далі трохи є асфальтоване поле там нашару.
Вылезло солнце - пора и нам вылазить)
Возобновляем обсуждение. Было бы неплохо собраться до конца недели)
10 грн. не жалко.
-AmandaWoodward
16.7.2009, 18:02
Бажано щоб було хоча б 3 на 3 так що агітуйте люедй,знайомих, не обовязково з юага, я спробую з команди своєї когось витягти.І якщо ви не хочете бігати по полю як смажені раки то бажано грати після 17:00.
А я не протива ,а почему обязательно футбол , не хотители попробовать баскетбол ?
-AmandaWoodward
16.7.2009, 22:25
ну ми з *командою*ололололо збираємось майже кожен тиждень один тиждень баскет а інший футбіч(по тижню)так що я тільки за так як люблю грати і в те і в інше,стосовно місця для баскету то на тому ж палаці спорту де ми постійно граємо є непогане місце,там теж десь 5 на 5 максимум,два кільця)
давайте в футбол побегаем на выходных. любой из выходных - я ЗА. только футбол:) не бас)