Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Адський песик
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Гумор
-Iceman
biggrin.gif
Якщо можна викласти ще 1 силку на собацюру правда іншу , але теж смішно))
http://rustem.in/?p=2330#more-2330
-Sameosan
Видел фильм про чела, которому пришили руку убийцы. И фильм, где барышне вставили глаз, видящий призраков. Но собака с загребущей лапой - о_О.
Признаюсь, не улыбнуло.
Leito
megalol.gif прикольна собачька
Abbice
Ничего смешного ИМХО. Несчастное умалишенное животное...
ЗЫ Видел этот ролик лет 5 назад... назывался "собака-дебіл"
Rock
На самом деле это не очень смешно...Не знаю как по вам - но как по мне, животное это одно из тех существ которые не умеют врать...По-моему у собаки болезнь...
Azgardian
Якщо подивитись, то посмішка у тебе з"явиться.. але песика шкода... у нього манія переслідування.

Вирок: Усипити його :/
ak.gif
-Iceman
Песика шкода.. неспорю... Але він так весело себе кусав ))
Remres
Смішним це назвати навряд можна . По суті в собаки це якийсь здвиг розуму (малоймовірно) або в в нього просто блохи , причому гризуть до такої степені що він скаженіє ...
-Ultras
Дикость...несмешно, у меня у самого кот, но штобы себя грыз.... дикость. наблюдал раз такое за псом который выпал с первого этажа ...
Lotr
Це не смішно
Це боян
І десь чув що там собаці ногу привязали до нитки чи лески, чи щось таке, хоча нічого такого сам непомітив)
Ikrit
Не ти один чув. Мені також не смішно, знущання над твариною.
Zava
Считаю аналогично, совсем не смешно смотреть на то, как мучается бедное животное. Тему в печь sleep.gif
Atton
ai.gif ))))) У пса лапа как мой телефон - живет своей жизнью) megalol.gif Не скажу что бы ржал или валялся, но видео классное))))
-Chewbatya
Боян 2-3 летней давности.... blink.gif blink.gif
-Diismonia
Десь давно бачив....Здається навіть тут , на форумі.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.