Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ультиматум
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Гумор
Sly
Ми висуваєм вам ультиматум, ви повинні у 24 години з цього моменту заплатити нам у казну 6000 зелених, або почнеться масовий геноцид проти вас організований нами ..

Чистил наш раздел и решил переместить это в юмор... не пропадать же добру. megalol.gif
-Sarim
megalol.gif megalol.gif megalol.gif Мені БФ коли посилання скинув, то я тіки усміхнувся легенько, але коли він мені звернув увагу на останнє словосполучення, то я вже бився головой об монітор. Це треба в "Порткомстат..."

Філ пропонує організувати це так: прописувати команду /kill поки вам не заплатять бабки.

Слаймен, від того що ти додав ще пару слів в кінці суть не змінилась, Ой спасибі - давно не ржв так megalol.gif

Мені тут підкинули ідею заплатити вам 1 к, щоб ви не повбивались. cool.gif
-Farmazon
Тему одразу в Гумор _a1.gif))))
Слайман,давай ти починаєш перший)))

А серйозно,ніхто і цього разу вам платити не буде.Де факто,війни давно немає.На серверах ніхто окремо ні за ким давно не ганяється.
-Sarim
Хвала небесам, а то я думав, що не переживу страшного "суіциду" ЕЕ.)))) Трєпєсчітє врагі, Імпєрія повідриває вам яйоли і підвісить до стелі, щоб ви заплатитли нам дань. В іншому разі Орден ситхів відправить своїх таємних убивць для знищення вашого клану раз і назавжди. Краще вам до цього не доводити і запобігти суіциду ЕЕ.
Sly
Сарім видали плз усі пости окрім першого. Якщо Уб не заплатить грошами, заплатить кров'ю.
-Madara
Хватит писать всякую чуш вы от нас ни капейки не получите,и не один член братства не пострадаит от етого вашего "суицида"
Nanit
(Slyman @ 6.9.2008, 22:36) *

Якщо Уб не заплатить грошами, заплатить кров'ю.

Да народ гайда в больницу кровь для ЕЕ здавать у них видать много раненых скоро будет happy.gif
Leksa
(Nanit @ 6.9.2008, 21:41) *

Да народ гайда в больницу кровь для ЕЕ здавать у них видать много раненых скоро будет happy.gif

У меня например четвертая група, только вот не знаю подходит ли она имперцам ?

!
Попередження:
10 днів р\о за оверквотінг.
-Farmazon
2Slyman Коли імперія проводила справді вагомі кроки війни проти ЮБ?В мене таке відчуття,що ведеться вона тільки на форумі...Оплати на різні рахунки за якісь невідомі послуги,кілька погроз на тиждень...Ви б порахували усі ваші ультиматуми,зліпили їх докупи та написал щось справді варте нашої уваги.Платять тим,кого бояться.А вас вже ніхто не боїться,тому чи не краще припинити форумну війну типу хто придумає кращу погрозу?Наприклад на ФФА завжди по півчоловіка від ЕМПу,а на інших серверах не надто ви нас і винищете,адже тімкілу не потрурає ніхто.
І чому це видаляти всі повідомлення?
Sly
Ви самі копаєте собі могилу..ми не ті кого ви бачили в минулому, ви погано нас знаєте смертні..
(бо багато флуду)
-Sarim
Пацани, без приколів - Слай знову стирив пароль від вашого рахунку і краще вам віддати 6 кусків, ніж усе. biggrin.gif І на цьому знання паролів у нього не обмежується) Ваші аккаунти можуть бути знищенні в один момент невідомим хакером, якого через проксі покаже десь в Антананаріву. biggrin.gif
-Madara
может перестанем флудить и закроем ету тему???
-Sarim
Підсумок полеміки:
ЕЕ: Короч, Слай, тебе послали. Збирай народ - ріжте вени.
УБ: Слай уводить в дію свої хакерські проги і всім срачина biggrin.gif включаючи мене.

Таварісч Слаймен попросив дати вам ще 24 години добре подумати, бо інакше ви пізнаєте що таке комплект софту для розвідки з Пентагону за 2007 рік.
Sat On
Оо отета нафлудили и не понятно про шо))))
Sly
Сарім чітко вам все розповів.. ми вже починаємо готуватися excl.gif ..вибирайте , у вас є 24 години..
Nanit
Slyman покажи свої хакерські вміння !!! ninja.gif

-Raven
Никто нече платить небудет,вежите с такими запросами -)
Resarvet
Та наш розділ вже скоро требе буде переносити в тему Гумор, з такими вашими заявами ІМП, а ЕЕ взагалі megalol.gif megalol.gif
Щодо Слаймена=)
Ми не пентагон нас пентагонськими штучками не зламати)) А якщо й зламаєш казну то там на данний момент менше ніж 6к biggrin.gif

З.І. Тему закриваю по причині тоо що це флууд та гумор)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.