Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Big Phil не джедай!
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Гумор
-Ronin
Да, человеГ отжог)))
Big Phil не Джедай!!! А еще Дед Мороз не существует!!! megalol.gif
Betta
biggrin.gif Сам хотел предложить перениести ту тему в Гумор.ИМХО надо было ево забанить:
Наклеп, образи, поміщення повідомлень (чи використовування псевдонімів) явно спрямованих на провокацію іншого учасника форуму. Спотворення висловів співбесідника, так само як і інші нечесні прийоми ведення полеміки.

Обговорення дій Адміністрації форуму та суперечки з рішенням Адміністрації. Якщо Ви хочете щось сказати, робіть це особисто, через листи. Допускається обговорення дій Адміністрації лише в розділі "Книга скарг та побажань", і тільки у вічливій формі, з дотриманням усіх інших Правил.

Лол
А еще Дед Мороз не существует!!!
megalol.gif

Black Hawk
А причём тут обсуждение действий администарции?
Вот если бы он заскринил кого-то другого с красным мечём и сказал что это Фил - да тогда это подпадает под нарушение а так это простое незнание правил НГ
Бетта, может и тебе правила учить отправиться ?=)
-Noman
Ага, ага, и Земля круглая.
Black Hawk
а то
Big Phil
Відкрию секрет... ninja.gif Sgian Dhubn теж не джедай! І Flash! І Cloud! I Kavalorn! I Matador! I Nighteyes! Ми всі частина таємної секти. Насрпавді ми всі хатти у людських тілах і плануємо захопити владу на порталі! Тільки я цього не казав... ninja.gif Галактика в небезпеці!! star-destroyer.gif

З.І.: пыщь-пыщь! Кохаймося!
Sandman
Я починаю задумуватись над тим, чи Я джедай ? unsure.gif
А може усе це моя уява і не існує ніяких джедаїв ? confused1.gif
А може я існую тільки в чиїсь уяві ? wacko.gif
Betta
Пссс, тіки ви цього не чули, мені лікар казав що ми - люди!!!
Black Hawk
всё хорошо в меру завязываем флудить
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.