Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
ADOM
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Ігри (одиночні)
Roofless
Можливо хтось бачив чи грав. Цікаво чи є такі... Для тих хто ніколи не бачив, не чув та не грав даю маленький опис:
ІМХО це найкраща РПГ усіх часів та народів. Вона спокійно перепльовує своєю РПГ-системою Моровінд, Невер і т.д. Система настільки продумана, що єдине що можна сказати про неї це "Вау!!!...". У грі велика кількість квестів, виконання яких є необов.язковим, але дає відчутні переваги при виконанні. При цьому отримати квест іноді так само важко як і виконати - ви можете просто не знати про його існування. У грі також присутні древні секрети, які якщо постаратися можна розкрити. Деякі з них навіть досі не розгадані(!) гравцями. Взагалі список усіх особливостей дуже великий, серед них боги, яким можна молитися у екстренних ситуаціях, щоб спасти собі шкуру, загадування бажань(загадати можна практично УСЕ, що є у грі: вміння, артифакти і т.д.) і багато, багато, багато іншого. Коротше - щоб зрозуміти потрібно спробувати. При чому не зайти, подивитися і вийти, а пограти. Коли я вперше її побачив я сказав "Ёп! Що це за лайно?!!". Через 30 хвилин: "Хм... Цікавенько...". Ще через 30 хвилин мене вже не можливо було від неї відірвати.

Мінуси гри:
1. Кхм... ну... у неї немає графіки... взагалі... усе відображається символами... але ІМХО це навіть робить гру кращою + зменшує її розміри на жорсткому разів так у 2000000...
2. При смерті сейви разом з чаром видаляються. Але це легко виправити - просто бекапите їх у якій-небудь папці і після смерті вставляєте у потрібну папку

Сама гра:
http://shareua.com/files/66317b/adom_winbeta3.zip.html

Якщо комусь захочеться противитися докладний гайд про світ АДОМа - звертайтеся, викладу.
-Razzor
+1 к Руффу,РПГ система зе бест,одно создание чара чего стоит,я в первые 30 мин незнал даже как открыть инвентарь(!!!)а на первом часу уже(не без помощи Руффа)начал резать орков пачками..
ИМХО маст плэй...
-Joey
як там грати?? blink.gif
-firexsis13
О май гад0_о
Я таким старым еще себя не чуствовал, да я в такое лет 5 играл тому назад...
Как только повеяло ностальгией взял и удалил. Решил что если продолжу то затянет надолго)))
С меня +
-Lutik
А нет русского варианта?)
Roofless
власне ніякого іншого взагалі нема... навіть німецького, хоч автор і німець...
мені коли я вперше грав це не заважало - сидів зі словариком, перекладав... тепер англійську знаю просто ахтунг...)
Erfoc
Це - основа всіх РПГ і на таку гру треба молитися smile.gif Так сказати родоначальник усіх і уся.
Як інвентар відкривати? sad.gif І що там з кнопками робити? Я кажись там щось вже схавав, а не знаю що.
-firexsis13
(Erfoc @ 15.7.2007, 22:21) *

Це - основа всіх РПГ і на таку гру треба молитися smile.gif Так сказати родоначальник усіх і уся.
Як інвентар відкривати? sad.gif І що там з кнопками робити? Я кажись там щось вже схавав, а не знаю що.

Ивентарь открывается клавишей "U" и "I"...
У меня вопрос как сохранятся? huh.gif
Roofless
"?" -> "К" - це список обсолютно усіх команд. \М - це зажати альт, \С - зажати кнтрл.
Інвентар - "І". Будьте обережні приміряючи нові речі - деякі з них можуть бути проклятими. Краще коли знайдете який-небудь алтарь ейвніться та викиньте на нього свої речі для ідентифікації.
Сейватися - "S", але будьте обережні - після смерті сейви знищуються автоматично, так що бекапте їх десь.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.