Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Відновлення порталу. Експеримент з флаєрками :)
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan

Планується роздати 1000 таких флаєрків, і промоніторити скільки людей за ними буде зареєстровано.

Якщо є волонтери, готові допомогти, можете казати) За кожного зареєстрованого, що отримає LIVE - вам теж буде бонусних 2000 CUAG, а якщо він набере активність > 4 AJA, ще +8000 CUAG )

Роздавати будем не аби кому, а цільовій аудиторії тільки )
TOUR
Можно ли отправить по почте в Черкассы?) Хотя бы 40-50 штук. Есть много вариантов куда можно разместить.
Dan
(Reactive @ 26.9.2014, 20:46) *

Можно ли отправить по почте в Черкассы?) Хотя бы 40-50 штук. Есть много вариантов куда можно разместить.

Відправити можна, але куди ти хочеш розмістити? Це треба обговорювати, не хочу їх викидати на вітер )
TOUR
4 школы, 2 университета, 1 спорт. секция. Остальное раздавать)

p.s примерно нужно ~40
Conspirator
Могу тоже помочь .Рядом 3 школы и детский городок сказок ,расклею и раздам в руки детям .Собственно не проблема!

p/s Стикеры тоже норм тема ,в маршрутных такси и в другом городском транспорте расклеить .
Nevan
Вы может не совсем поняли. Речь идет о целевой аудитории, т.е. геймерах и ценителях звездных войн. Сомневаюсь, что нам нужны дети из городка сказок. Школьники попросту повыкидывать могут.

С толком, как бы :с
Dan
(Reactive @ 26.9.2014, 22:27) *

4 школы, 2 университета, 1 спорт. секция. Остальное раздавать)

p.s примерно нужно ~40

конкретніше.. що значить інші роздавати, а перші куди?

(Conspirator @ 26.9.2014, 23:29) *
Могу тоже помочь .Рядом 3 школы и детский городок сказок ,расклею и раздам в руки детям .Собственно не проблема!

p/s Стикеры тоже норм тема ,в маршрутных такси и в другом городском транспорте расклеить .

ні, спасибі... це я друкував не для розклеювання.. та і дітей теж не треба.

(Hikikomori @ 26.9.2014, 23:59) *

Вы может не совсем поняли. Речь идет о целевой аудитории, т.е. геймерах и ценителях звездных войн. Сомневаюсь, что нам нужны дети из городка сказок. Школьники попросту повыкидывать могут.

С толком, как бы :с
+1

Це треба для студентів... і то, задавати питання кожному: а ви любите комп'ютерні ігри на тему Зоряних Війн? Якщо кажуть да, то дарувати флаєр.

Це не ті флаєри, які треба щоб валялись на асфальті подібно до звичайних встановлення вікон там і т ін... тут кокретним людям давати треба
Stunning
Я предлагаю раздать их на какой-то из игровых выставок. Например 16 августа IGAMES-EXPRO 2015.. Ну что-то такого, выставок в принципе достаточно.
Conspirator
Узнаю сколько стоит хотя бы 200 стикеров ,сам наделаю ,расклею в транспорте!
Потому что делать опрос и кто любит ЗВ ,очень не продуктивно .
Dan
(Stunning @ 27.9.2014, 9:47) *

Я предлагаю раздать их на какой-то из игровых выставок. Например 16 августа IGAMES-EXPRO 2015.. Ну что-то такого, выставок в принципе достаточно.
У тебе є машина часу? Якщо ні, то давай більш конструктивні пропозиції

(Conspirator @ 27.9.2014, 10:15) *

Узнаю сколько стоит хотя бы 200 стикеров ,сам наделаю ,расклею в транспорте!
Потому что делать опрос и кто любит ЗВ ,очень не продуктивно .
Давай, оце молодець, маєш свою точку зору і ініціативність) Головне тільки щоб ділом ще свої слова підкріпив ) але будь-ласка узгоджуй дизайн будь-ласка з адміністрацією
Sneyking
Як на рахунок, плакатів? Розвішати повсюду?
Dan
(Vilat @ 27.9.2014, 12:15) *

Як на рахунок, плакатів? Розвішати повсюду?
Розвісь, теж дизайн узгоджуй з адміністрацією тільки _a1.gif
Dan
Reactive, ну що там?

Vilat, ну як, розвісив?
Sneyking
Ще ні, тому що, треба якийсь дизайн придумати, а зараз в мене на то часу нема)
Але я постараюсь щось придумати _a1.gif
TOUR
1-3 флаера просто повесить по этажам, без упора на промо код, просто что бы узнали о таковом портале. Остальные могу раздать знакомым/друзьям, которые любят мир ЗВ, возможно их заинтересует игра.
Dan
(Reactive @ 29.9.2014, 15:48) *

1-3 флаера просто повесить по этажам, без упора на промо код, просто что бы узнали о таковом портале. Остальные могу раздать знакомым/друзьям, которые любят мир ЗВ, возможно их заинтересует игра.

у нас в даному експерименті нема флаєрів для розвішуваня, є тільки для роздавання з промокодом

якщо ти хочеш роздати знайомим в Черкасах, і є бажання роздати людям що курять біля комп'ютерних клубів (друзям ти і так ніби мав би уже розказати_a1.gif), то я тобі можу прислати скільки скажеш... напиши в ПМ реквізити, якщо хочеш

А ніхто не проходить часто біля комп'ютерних клубів ще десь в Києві чи не в Києві? Нагадую що тим хто роздає, теж бонуси (див. перший пост).
YaYebiwe
Часто посещаю КиевКиберспортАрену. Могу там пораздавать флаери.
Dan
давай. Скільки тобі дати? Ти на оболоні буваєш, щоб взяти?
YaYebiwe
На оболоні небуваю) Думаю треба десь в районі 50-100 штук для початку) Можна мені відправити по пошті, або на наступній неділі зустрітись десь у метро)
Dan
Та поштою мабудь відносно дорого відправляти) Там же 50 флаєрків в конверт не влізуть, і це уже посилка буде.. хоча хз.

Напиши мені в ПМ, коли захочеш зустрітись в метро.

16 штук відправив в Черкаси, Reactive ) Чекаєм від нього розповідей ))

Підключайтесь усі! _a1.gif
Кому можна роздавати?
Звісно не будь-кому, а тим хто є потенційний гравець, такі як ми.

Я особисто прогулявся і роздав 28. Більшу частину в комп.клубі Арена, що на шулявці людям які виходили перекурити і стояли в черзі на конференцію по геймдизайну.
Також підходив до студентів, питав чи люблять вони онлайн ігри і ЗВ, і якщо да, давав флаєрок )
Пару дівчат-студенток з КПІ, що сиділи на лавочці, сказали що самі не грають в онлайн ігри, але із задоволенням передадуть флаєрки своїм знайомим що грають, і взяли у мене три штуки _a1.gif
Ну поки зареєструвався один по флаєрку бачу.. )
Constantine
Так а какая разница между тем, чтоб давать физический флаерок в руки или давать виртуальный флаерок в соцсети, кроме того что 2й вариант на много дешевле и проще?) Есть какие-то данные, что физический контакт с флаерком повышает эффективность рекламной компании? _a1.gif
Dan
(Constantine @ 30.9.2014, 5:17) *

Так а какая разница между тем, чтоб давать физический флаерок в руки или давать виртуальный флаерок в соцсети, кроме того что 2й вариант на много дешевле и проще?) Есть какие-то данные, что физический контакт с флаерком повышает эффективность рекламной компании? _a1.gif

Для тебе дійсно ніякої, оскільки ти не зробиш ні того, ні того biggrin.gif

Є така приказка: ніодна з невипущених стріл не потрапляє в ціль.

Може я не зовсім відповів на твоє питання, так само як і ти не зовсім по темі його задав.
Sneyking
Можна кілька флаєрів, в містечко в Тернопільскій обл, є 3 ігротеки_a1.gif
Dan
Можна скільки скажеш, але уже треба прийняти за свій кошт новою поштою ) Це десь 22 грн
Sneyking
А конвертом не можна, Укр поштою?
Dan
Типу лише 3 флаєрки послати? А скільки це коштує конвертом
Sneyking
2.50 конверт коштує, чому тільки 3, вони що груби дуже?
Dan
да.. навіть 16 штук в конверт не влізе мабудь

вони як обкладинка товстого журналу
YaYebiwe
Дан, у тебя ПМ отключено, не могу написать.
Dan
То ти в чорному списку був, видалив )

Роздали сьогодні близько 100 флаєрків на фестивалі аніме _a1.gif Головний в журі був розфарбований в Дарта Мола, йому я теж вручив флаєрок _a1.gif

Нікооз був в робі джедая, до нього постійно чіплялись дівчатка, щоб сфоткатись _a1.gif Приєднуйтесь, у тих хто роздає флаєрки багато цікавих пригод і зустрічей )
Dan
Ви в цій темці теж відписуйтесь, всі хто мені в ПМ пише, що отримали, роздали, і т ін ) Щоб заохочувати інших )
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.