Планується роздати 1000 таких флаєрків, і промоніторити скільки людей за ними буде зареєстровано.
Якщо є волонтери, готові допомогти, можете казати) За кожного зареєстрованого, що отримає LIVE - вам теж буде бонусних 2000 CUAG, а якщо він набере активність > 4 AJA, ще +8000 CUAG )
Роздавати будем не аби кому, а цільовій аудиторії тільки )
Можно ли отправить по почте в Черкассы?) Хотя бы 40-50 штук. Есть много вариантов куда можно разместить.
(Reactive @ 26.9.2014, 20:46)

Можно ли отправить по почте в Черкассы?) Хотя бы 40-50 штук. Есть много вариантов куда можно разместить.
Відправити можна, але куди ти хочеш розмістити? Це треба обговорювати, не хочу їх викидати на вітер )
4 школы, 2 университета, 1 спорт. секция. Остальное раздавать)
p.s примерно нужно ~40
Conspirator
26.9.2014, 22:29
Могу тоже помочь .Рядом 3 школы и детский городок сказок ,расклею и раздам в руки детям .Собственно не проблема!
p/s Стикеры тоже норм тема ,в маршрутных такси и в другом городском транспорте расклеить .
Вы может не совсем поняли. Речь идет о целевой аудитории, т.е. геймерах и ценителях звездных войн. Сомневаюсь, что нам нужны дети из городка сказок. Школьники попросту повыкидывать могут.
С толком, как бы :с
(Reactive @ 26.9.2014, 22:27)

4 школы, 2 университета, 1 спорт. секция. Остальное раздавать)
p.s примерно нужно ~40
конкретніше.. що значить інші роздавати, а перші куди?
(Conspirator @ 26.9.2014, 23:29)

Могу тоже помочь .Рядом 3 школы и детский городок сказок ,расклею и раздам в руки детям .Собственно не проблема!
p/s Стикеры тоже норм тема ,в маршрутных такси и в другом городском транспорте расклеить .
ні, спасибі... це я друкував не для розклеювання.. та і дітей теж не треба.
(Hikikomori @ 26.9.2014, 23:59)

Вы может не совсем поняли. Речь идет о целевой аудитории, т.е. геймерах и ценителях звездных войн. Сомневаюсь, что нам нужны дети из городка сказок. Школьники попросту повыкидывать могут.
С толком, как бы :с
+1
Це треба для студентів... і то, задавати питання кожному: а ви любите комп'ютерні ігри на тему Зоряних Війн? Якщо кажуть да, то дарувати флаєр.
Це не ті флаєри, які треба щоб валялись на асфальті подібно до звичайних встановлення вікон там і т ін... тут кокретним людям давати треба
Я предлагаю раздать их на какой-то из игровых выставок. Например 16 августа IGAMES-EXPRO 2015.. Ну что-то такого, выставок в принципе достаточно.
Conspirator
27.9.2014, 9:15
Узнаю сколько стоит хотя бы 200 стикеров ,сам наделаю ,расклею в транспорте!
Потому что делать опрос и кто любит ЗВ ,очень не продуктивно .
(Stunning @ 27.9.2014, 9:47)

Я предлагаю раздать их на какой-то из игровых выставок. Например 16 августа IGAMES-EXPRO 2015.. Ну что-то такого, выставок в принципе достаточно.
У тебе є машина часу? Якщо ні, то давай більш конструктивні пропозиції
(Conspirator @ 27.9.2014, 10:15)

Узнаю сколько стоит хотя бы 200 стикеров ,сам наделаю ,расклею в транспорте!
Потому что делать опрос и кто любит ЗВ ,очень не продуктивно .
Давай, оце молодець, маєш свою точку зору і ініціативність) Головне тільки щоб ділом ще свої слова підкріпив ) але будь-ласка узгоджуй дизайн будь-ласка з адміністрацією
Sneyking
27.9.2014, 11:15
Як на рахунок, плакатів? Розвішати повсюду?
(Vilat @ 27.9.2014, 12:15)

Як на рахунок, плакатів? Розвішати повсюду?
Розвісь, теж дизайн узгоджуй з адміністрацією тільки
Reactive, ну що там?
Vilat, ну як, розвісив?
Sneyking
29.9.2014, 14:35
Ще ні, тому що, треба якийсь дизайн придумати, а зараз в мене на то часу нема)
Але я постараюсь щось придумати
1-3 флаера просто повесить по этажам, без упора на промо код, просто что бы узнали о таковом портале. Остальные могу раздать знакомым/друзьям, которые любят мир ЗВ, возможно их заинтересует игра.
(Reactive @ 29.9.2014, 15:48)

1-3 флаера просто повесить по этажам, без упора на промо код, просто что бы узнали о таковом портале. Остальные могу раздать знакомым/друзьям, которые любят мир ЗВ, возможно их заинтересует игра.
у нас в даному експерименті нема флаєрів для розвішуваня, є тільки для роздавання з промокодом
якщо ти хочеш роздати знайомим в Черкасах, і є бажання роздати людям що курять біля комп'ютерних клубів (друзям ти і так ніби мав би уже розказати

), то я тобі можу прислати скільки скажеш... напиши в ПМ реквізити, якщо хочеш
А ніхто не проходить часто біля комп'ютерних клубів ще десь в Києві чи не в Києві? Нагадую що тим хто роздає, теж бонуси (див. перший пост).
YaYebiwe
29.9.2014, 18:15
Часто посещаю КиевКиберспортАрену. Могу там пораздавать флаери.
давай. Скільки тобі дати? Ти на оболоні буваєш, щоб взяти?
YaYebiwe
29.9.2014, 19:16
На оболоні небуваю) Думаю треба десь в районі 50-100 штук для початку) Можна мені відправити по пошті, або на наступній неділі зустрітись десь у метро)
Та поштою мабудь відносно дорого відправляти) Там же 50 флаєрків в конверт не влізуть, і це уже посилка буде.. хоча хз.
Напиши мені в ПМ, коли захочеш зустрітись в метро.
16 штук відправив в Черкаси, Reactive ) Чекаєм від нього розповідей ))
Підключайтесь усі!
Кому можна роздавати?Звісно не будь-кому, а тим хто є потенційний гравець, такі як ми.
Я особисто прогулявся і роздав 28. Більшу частину в комп.клубі Арена, що на шулявці людям які виходили перекурити і стояли в черзі на конференцію по геймдизайну.
Також підходив до студентів, питав чи люблять вони онлайн ігри і ЗВ, і якщо да, давав флаєрок )
Пару дівчат-студенток з КПІ, що сиділи на лавочці, сказали що самі не грають в онлайн ігри, але із задоволенням передадуть флаєрки своїм знайомим що грають, і взяли у мене три штуки

Ну поки зареєструвався один по флаєрку бачу.. )
Constantine
30.9.2014, 4:17
Так а какая разница между тем, чтоб давать физический флаерок в руки или давать виртуальный флаерок в соцсети, кроме того что 2й вариант на много дешевле и проще?) Есть какие-то данные, что физический контакт с флаерком повышает эффективность рекламной компании?
(Constantine @ 30.9.2014, 5:17)

Так а какая разница между тем, чтоб давать физический флаерок в руки или давать виртуальный флаерок в соцсети, кроме того что 2й вариант на много дешевле и проще?) Есть какие-то данные, что физический контакт с флаерком повышает эффективность рекламной компании?

Для тебе дійсно ніякої, оскільки ти не зробиш ні того, ні того

Є така приказка: ніодна з невипущених стріл не потрапляє в ціль.
Може я не зовсім відповів на твоє питання, так само як і ти не зовсім по темі його задав.
Sneyking
30.9.2014, 18:45
Можна кілька флаєрів, в містечко в Тернопільскій обл, є 3 ігротеки
Можна скільки скажеш, але уже треба прийняти за свій кошт новою поштою ) Це десь 22 грн
Sneyking
30.9.2014, 20:08
А конвертом не можна, Укр поштою?
Типу лише 3 флаєрки послати? А скільки це коштує конвертом
Sneyking
30.9.2014, 20:52
2.50 конверт коштує, чому тільки 3, вони що груби дуже?
да.. навіть 16 штук в конверт не влізе мабудь
вони як обкладинка товстого журналу
YaYebiwe
4.10.2014, 18:07
Дан, у тебя ПМ отключено, не могу написать.
То ти в чорному списку був, видалив )
Роздали сьогодні близько 100 флаєрків на фестивалі аніме

Головний в журі був розфарбований в Дарта Мола, йому я теж вручив флаєрок

Нікооз був в робі джедая, до нього постійно чіплялись дівчатка, щоб сфоткатись

Приєднуйтесь, у тих хто роздає флаєрки багато цікавих пригод і зустрічей )
Ви в цій темці теж відписуйтесь, всі хто мені в ПМ пише, що отримали, роздали, і т ін ) Щоб заохочувати інших )