Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
ГС
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Допомога
Ferrari
Здравствуйте,я попал в ГС без причины,вечером отключился интернет.И я не смог попасть на ОБ.Можно ли меня убрать из ГС?

Если я не пишу туда,можно перенести тему.
PK'
Лол.
То что у тебя пропал интернет - не причина.
Это может служить отмазкой от чего-то другого.
Не уберут тебя. Не надо было регистрироваться на ОБ заранее.
Ferrari
Он, у меня выключился.
LTBR
Подожди. Ты вообще пытался на сервер зайти?
Ferrari
Нет, я увидел что у меня нету интернета, могу показать фоту.
LTBR
Ганебний список!
Якщо ви даєте присягу прийти на ОБ і неприходите, ви переходите до ганебного списку. Це означає що ви більше не зможете реєструватись в офіційних битвах.
УВАГА! Не забувайте перед тим як іти на сервер авторизуватись за допомогою клієнта XJedi! Виправдання типу "я на сервері був, але сервер мене не впізнав, і додав до ганебного списку, бо я не прочитав інструкції" не приймаються!
Якщо ви потрапили до ганебного списку через технічні обставини, наприклад у вас поганий комп'ютер і карта завантажується більше 2х хвилин, подайте скаргу, правдивість ваших слів перевірять за допомогою логів, і якщо дійсно побачать що ви заходили на сервер як слід, а він вас не авторизував, то знімуть це покарання.

п.с.:
Riot Riot
Что за детский сад со стoроны администрации?

Отсутсвие коннекта теперь не является технической причиной?
Или ему надо было срочно переключиться на резервный канал?

facepalm
VULVARINE
Закрывайте тему уже.
Ferrari
Я могу выложить фотографию, как у меня пропал интернет
VULVARINE
Всем плевать на твой интернет, интернет это твои проблемы никак не сервера.
Dan
(Riot Riot @ 3.2.2014, 21:13) *
Отсутсвие коннекта теперь не является технической причиной?

Ми не забираємо зі списків через технічні причини. За правилами порталу нам глибоко пофіг, причини технічні чи психологічні. З чого ви взяли що у нас інакше?

Якби це було важливо, ми б уже спрямували до автора теми компетентного техніка і психолога, для встановлення істини. Але У нас немає ресурсів на такі експертизи, тому правила основані лише на фактах відсутності гравця.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.