Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Нашим ігровим серверам - 6 років!
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan

6 років тому було запущено перший сервер Jedi Academy, що в результаті створив навколо себе згодом сайт, форум і рольові ігри UAGalaxy.

Подумати тільки, ми граємось в Jedi Academy 6 років!!! Звісно хтось меньше, хтось 3, хтось 4, а хтось тільки приєднався до нас )

Це все говорить і про те, яка дивовижна гра Jedi Academy - кращої гри з фехтуванням не можуть придумати уже понад 9 років! О_о А також й про те, наскільки наш портал доповнив її новими різноманітними фішками, які роблять саме наші сервери JA найособливішими в світі!

Я пишаюся цим порталом і командою адміністраторів, суддів і модераторів, що тримають UAGalaxy на високому рівні 6 років!

Наш портал завжди буде не просто грою, яку пройшов і вона набридла. Наш портал - це те, що ніколи не набридає _a1.gif Багато гравців кидають грати, а потім знову вертаються _a1.gif Чому так? Тому що наш портал - це щось живе... Це не банальний сайт, це щось особливе.. що міняється і вдосконалюється постійно _a1.gif

Роботу ОБ сервера буде відновлено! Щоб ви уже готувались до Найбільшої Галактичної Війни за історію порталу, яка почнеться в перших числах Травня 2012.
Taviscaron
Поздравляю_a1.gif Однажды вбив в гугле: Серверa Jedi Academy, чтобы скоротать один вечер, я отказался от свободного времени на следующий год biggrin.gif
Спасибо за портал и сервера)
Nevan
Поздравляю всех. )
Пора тестировать OB сервер!

P.S. "До відкриття сервера Хамелеона залишилось 6 днів" О_О ?
Dan
(Envision @ 22.4.2012, 12:41) *

іп міняється він отримав бан ця людина дуже хоче грати

Нехай напише скаргу на форумі, якщо це несправедливий бан - його знімуть, і буде твоя людина грати )
Lil-Jux
Поздравляю всех _a1.gif _a1.gif _a1.gif

До відкриття сервера Хамелеона залишилось 6 днів. Что-то интересное)))
Safrin
Поздравляю! Думаю, этот день будет отмечен как 2 праздника biggrin.gif
Abyssal
Зі св*ятом ЮАГівці thumbup1.gif
Allert
Всех юаговцев с праздником, да прибудет с вами сила! biggrin.gif
centrix
Всех с праздником, и огромный респект всей администрации за всё время проекта.
Riot Riot
Спасибо администрации) это успех - столько продержаться)
speak
Всех с праздником =)
Olsney
Да, это действительно здорово. Желаю Юагу дальнейшего процветания и успехов)
Вот только лучшей игры по фехтованию на тематику звездных войн не могут придумать уже 14 лет) Так как кроме JA были еще JO и JK из одной коллекции =)
Flesh
ПАЗДРАВЛЮШЕЧКА!!!

Сколько играю, не надоедает никак вообще) Обрёл много друзей здесь. Но есть 1 но) Конфиг иногда огорчает biggrin.gif
Sly
Круто, дійсно) Я вже тут засидівся достатньо..5+ років точно )) Зі святом.
Donetskiy
Всех с праздников, портал действительно великолепный, на немвесело проходит время и есть чем занятсяbiggrin.gif
Yagami Light
Спасибо за отличный портал на тему Star wars
а особенно за игровые сервера))
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.