Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Daitro
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
Judasik
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клану.

Моя історія починається зі службі в Імперії, тоді я був молодим солдатом, вірив що Велика Армія Імперії здатна змінити цю галактику, принести нарешті у неї мир та спокій від постійних сутичок , адже якщо закінчаться конфлікти то не буде потреби у війнах.
Скрутні були тоді часи, Імператор з Ситхами будували свої таємні плани, невизначеність командування армії, жахлива субординація...
В кінці кінців армія занепала, і останньою краплею стала зверження імператора, після того як було силою захоплено владу, я відмовився від служби, втік у вигнання, так як зрозумів, що армія була лише виконавчим органом темних справ ситхів.
Доволі тривалий час я дивився за життям галактики, цікавився новинами з фронтів, і одного разу я почув про орден, орден котрий був відомий своєю честью, своєю доблестю, вірністью та відданістю, цей орден був старшим за Орден джедаїв, старшим за ситхів і мав за свою ідеологію саму силу, ані темну, ані світлу.
Мене прийняли в Орден, я проходив перевірку часом, проходив перевірку боєм, я був свідком зміни Магістрату Ордену, і залишався завжди вірним та відданим йому, нажаль, через зміну влади так званий "Мессія" Спеллман виключив мене зі складу Ордену, хоча й залишив місце для повернення при бажанні, бажання повертатись при керуванні Спеллмана у мене не виникало.
Але ось він я, сподіваюсь на добру пам`ять про мене як про воїна, як про товариша, як про вірного лицаря Ордену Анфор.

Паша
22 роки
ІІІ курс Відкритого міжнародного універсітету розвитку людини "Україна", факультет Психології
Amanda Woodward
Сума цифр: 15
Templar
За. Надеюсь, что мой уход и возвращение, не сняло с меня привелегию голосовать без причин)
Sandman
Ти не йшов і тебе не виганяли )
З поверненням !

п.с. Вирішу одну технічну проблему і одразу прийму..
Remres
Плюсом отмечены те, кто имеет право поступить без заявки при условии поднятой активности. (A.JA >5)
Daitro +

Ну до біса ту активність)
Casper
Прекрасная тенденция возвращения/поступления таких же прекрасных людей наблюдается последнее время)
ЗА! Ибо человек этот достоин уважения)))
F'M'N
Ты был иключен только на уаге, причиной этому новые тарифы для кланов, которые вынуждают платить за каждого члена клана без голокрона. Ты в то время был неактивен, поэтому это было сделано исключительно для экономии финансов. На сколько я знаю, ты сейчас член ордена и имеешь право восстановить свой статус оффициально без заявки при наличии активности. Для этого достаточно связаться с одним из магистров.
Atton
Пашка, тебя все так рады видеть, аж не заметили что тебя уже приняли
(Sandman @ 14.6.2011, 16:06) *

Ти не йшов і тебе не виганяли )
З поверненням !

п.с. Вирішу одну технічну проблему і одразу прийму..

А люди голосуют и голосуют biggrin.gif
F'M'N
Та пока писал Сэнд опередил)
Step
ЗА,человек хороший=)
Senaj
ЗА
Sandman
Як тільки вирішимо технічні питання, Дайтро буде офіційно зарахований.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.