Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Larifuga
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
-Larifuga
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана.

Вітаю вас товариші. Розпочну мою історію від самого початку. Народився на корусанті, отримав непогу освіту і працював торгівцем ad.gif через деякий час вступив до лав вашого ордену. Йшов час, я залишив орден і пішов до армії республіки, провів там чимало битв. Згодом я зрозумів, що моє місце все таки це Орден Анфору. Знову ставши членом ордену я заробив звання Guardian і все було б добре, але знову підвела жага до невідомого, і знову я полетів за зовніше кільце до невідомих світів, шукав древні артефакти та знання. Там була група шукачів пригод які і дали мені нове прізвисько Larifuga, що означає бродяга.
(В реальному житті мене просто забрали в армію і я не мав змоги грати з вами)
Пройшов час і я знову стою біля входу в храм з надією, що мене приймуть додому. Адже раніше мене знали як Merchanta. Зараз я трохи змінився, але в душі я завжди був з орденом.

Ім'я Макс
Вік 19
Поки що безробітний дємбель.

Сума цифр 13.

Подав заявку одразу як зареєструвався на форумі, я думаю для мене ви зробити вийняток з правил. Як Мерчант я вже не буду грати, нове прізвисько, нове життя, нова слава.
Casper
Ну ты хотя бы зарегистрировался в Нашей галактике)

А почему аккаунт сменил?)
Spellman
Отправь запрос на регистрацию в Нашей Галактике. Исключение сделаем _a1.gif

Очень рады что ты возвращаешься. Но, перед тем как проголосовать, скажи - прочитав Новый Кодекс и ознакомившись с новыми реформами в клане - какое ты мнение имеешь по поводу всего этого?
Sphinx
Чудно что возвращаешься. Скажи, тебя после армии особо тянет играться?
-Larifuga
Кодекс порадував, все чітко та лаконічно, нічого зайвого. Не сподобалась реформа звань, тепер не бути мені мессіею )))) Реєстрацію в НГ чекаю.

Нік поміняв на мій постійний.

Не дуже тяне гратись, але тут впершу чергу колектив, а погратись це коли охота відпочити від реалій життя =)
Stinson
В Анфоре много новых игроков пришло за время твоего отсутствия.
А ты как я понял старичок, как ты будешь относиться к людям, которые в клане новенькие, но выше тебя званием?
-Larifuga
Я ніколи не відносився до новачків зверхньо, наш клан завжди був колективом рівних людей, просто хтось був наділений владою, хтось краще махався, але ніхто і ніколи не задирав носа.
Ті хто нові але вищі за званням, як до рівних але за умови взаємності такого відношення.
Stinson
У тебя есть какие-то фотографии с армии?
-Larifuga
Є, але вони у моєї дівчини на флешці. Можу дати посилання на мою сторінку вконтакті, якщо хочеш побачити мене в формі ad.gif
Stinson
Кидай. Еще вопрос, почему ты решил создать новый аккаунт? на это тебя толкнула армия? точнее после армии. Почему не продолжил тем?
-Larifuga
Тиц
Той набрид і як я вказав на початку, нове прізвисько, нове життя, нова слава.
Після армії я дійсно розпочав нове життя.
Stinson
Можешь кинуть ссылку на свой прошлый аккаунт?
-Larifuga
Прошу відомий майже всім на порталі хто тут більше ніж 1.5-2 роки
-Reiv
За это время твои принципы и взгляды на игру как то поменялись?
-Larifuga
Ні. Це лише гра і реальний тут лише колектив.
Stinson
У тебя есть время на игру? и будешь ли ты посещать клановые тренировки и участвовать в наших мероприятиях?
-Larifuga
Думаю зможу знайти час і на те і на інше. До кінця тижня вирішу питання з роботою і місцем проживання і тоді скажу точніше ad.gif
Cheshir
Как же я ждал этого момента)) Мерч (мне пока сложно переучиться _a1.gif ), с радостью встречаю тебя на пороге Ордена и приглашаю к нам за стол =)
Произошло не мало перемен, но, надеюсь, тебе они будут по душе )
Remres
Плюсом отмечены те, кто имеет право поступить без заявки при условии поднятой активности. (A.JA >5)
Merchant +

Може зробимо йому йому подарунок на дембель і не будем придиратися до активності? happy.gif
Stinson
Как ты отреагируешь на плюс Титанса?))

Хочу тебя сейчас увидеть на холи сервере.
-Larifuga
Сменю язык общения, на русском привычней.

Титансу отписал в ЛС, я ему вроде ничего плохого не сделал ))))

На холи вроде виделись, только подраться неуспели, но я если и играю то только на холи или на дуелях.
Sphinx
Я хочу видеть этого человека под знаменем Anfor. Я безусловно за.
Stinson
ЗА, хорошо играет, все его знают и уважают. Надеюсь ты нас больше не покинешь)
Ну в армию второй раз слава Богу не берут). Удачи в дальнейшем)
-Reiv
Почему то я уверен в тебе, полностью полагаюсь на опыт своих товарищей в общении с тобой, и думаю что ты мне понравишься ещё больше.
Я ЗА.
Therion
За, конечно. С возвращением, дедушка =)
-Larifuga
Всем спасибо =)

Кстати тер, я помню твою идею насчет скина, нада будет заделать )))))
Sparrow
за _a1.gif немає причин голосувати по-іншому
з поверненням)
Senaj
За. Анфор тебя дождался.
даже помню твой пост про уход.
Pupizoid
ЗА. Причины выше.
-Larifuga
Всем спасибо за то что помните меня и не поменяли отношение ))))

Буду отсутствовать на выходных по причине поездки на планету село, буду воевать с картошкой ))))))

Надеюсь вердикт будет дан к моему приезду ))))
Miracle
О_о Воевода вернулся!!:D ЗА ясное дело)
El Chyrko
Я за. Пичины уже были перечисленны выше.
Sandman
ЗА
Lossberg
Шо тут думать? Тут голосовать ЗА надо)))
Spellman
i
Сповіщення:
Принят
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.