Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[Вакансія] PHP програміст
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan
Є плани створити новий сайт для нашого порталу, вони уже у нас давно були, але на цей раз реальніші ніж будь-коли.

На цей раз є велика імовірність, що портал отримає інвестиції для свого розвитку.
Мова іде не про заміну jedi.com.ua з його фільмами/коміксами і т ін. А мова іде про створення цілком нового сайту.. який міститиме і функціональність xjedi.com, і усю інформацію про Jedi Academy сервери, і цілу соціальну мережу кланів і гравців... У кожного клану і гравця буде своя сторінка на сайті... і багато чого іншого. Одним словом це буде просто чудо а не сайт, для тих хто любить грати в Jedi Academy. _a1.gif І гравців і серверів я передбачаю стане значно більше. І наші унікальні ігри, такі як ОД та ОБ - це ще не межа, я думаю ми створимо ще цікавіші ігри _a1.gif

Нам потрібно знайти PHP програміста, професійного, з досвідом створення нетривіальних сайтів.
Він має бути обов’язково в Києві, оскільки розробка сайту передбачає багато зустрічей і обговорень.

Тому якщо у вас є хтось знайомий, перекажіть цю інформацію, і скажіть, що у нього є можливість:
- Отримати професійний досвід у створенні дуже нетривіального і цікавого ігрового порталу.
- Отримати хорошу грошову винагороду ($) за свою роботу.
- Отримати повагу і вдячність багатьох хороших гравців _a1.gif

Відгуки на цю вакансію пишіть мені персональним повідомленням (ПМ).
А в цій темі лише можете висловити враження стосовно такого вектору розвитку.
Windu
Весь розвиток, нові ідеє, і це все було б дуже класно, та в мене є 1 питання: чи буде збережено всі замовлені послуги типу куаг на рахунку чи голокронів, чи всі ці фішки будуть замінені чимось іншим та прийдеться заново їх отримувати\купувати?
та такоє покищо не створена послуга магазину скінів та мечів.
Dan
буде збережено звичайно
Constantine
Новый сайт - это здорово) Но что насчет форума..
Что будет с этим форумом?
Ты планируешь новый форум при новом сайте?
Dan
Це ще під питанням, або буде новий, або будем цей вдосконалювати далі.
Share
Дан это отличная идея,но будут ли что-то на подобе взломов акк,и форума/сайта?И Будет та же система банов сал и т.д?И последний вопрос_a1.gif.администраторы будут теже?
Спасибо за внимание
Dan
Останнім часом ми дуже гарно попрацювали над безпекою порталу.
Навіть зараз уже зламати акаунт дуже непросто - я уже дуже давно не бачив скарг на якісь нові взломи.
Зламати форум також уже дуже непросто, а навіть якщо хтось і зможе зламати - ми його через годину відновим без проблем.
Ідеального захисту не буває, буває просто професійна система безпеки. І ми завжди будем надалі на безпеці тримати пріорітет.

Систему банів/сал плануєм вдосконалити. Деталі узнаєте в майбутньому ) Якщо коротко - хотілось би запровадити систему, що забороняє мати ботів. Точніше дозволяє, але з обмеженими можливостями (бот не має права вступати в клан, писати щось на форумі, говорити в ігровому чаті). Бот чи не бот - поки найдосконалішим визначенням бачу ідею Constantine - перевіряння, чи має акаунт емейл від провайдера, чи якийсь загальнодоступний типу mail.ru - якщо придумаєте кращу перевірку, пишіть в конструктивні пропозиції )

Адміністратори ті ж звісно + нові ) Ставайте адміністраторами, хто хоче, ніхто ж не заперечує, доведіть тільки спочатку що можете бути такими, модеруючи якісь розділи, або працюючи суддею )
Windu
а якщо у деяких гравців є боти що не забанені, н епорушували нічого і на них витрачено багато грошей, на кольори наприклад, такі боти тоже будуть обмежуватися?
Фактичично такі юоти є 2-ми аккаунтами.
Dan
да, але бота завжди можна буде перетворити на не-бота ) Наприклад змінивши на емейл від провайдера ) Але про це не зараз. Давайте не оффтопити
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.