Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Відновлення!
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan
Покищо відновлено ще не все.

Грошові рахунки вдалося відновити на стан взлому, тобто кредити повинні бути у всіх такими як були.
Користувачів і повідомлення на форумі - лише на стан 22 червня.

Якщо ви щось купили в період 23.06-18.07, і його у вас немає (голокрон/зброя/колір) - шукайте квитанцію оплати послуги і створюйте тему у Скаргах/Побажаннях. Адміністратори допоможуть вам відновити товар.

Якщо ви новий користувач що зареєструвався у період 23.06-18.07, і вас довелося зареєструватись заново, і якщо ви можливо купували в цей період ігрові кредити - також створіть тему, розберемось.

З кланами щось може бути відновлено, щось ні.
Спільними зусиллями вернем усе на свої місця! _a1.gif

Тимчасовий форум тепер тут
http://temp.jedi.com.ua/
Через кілька днів його закриєм, скопіюйте усе важливе.
Degrell
а що до левелів, будуть ті які і були до взлому, чи треба заново набивати?
Dan
заново
TOUR
Прости, а репутацию и активность тоже не восстановят?
Black Hawk
Нет
-Zeo
Я люблю тебя, УАГ!!! УРА!!!!!!!!!!
-XzJohn
Шось я не поняв. Це Johny вам пише. Менi пароль на мило Zerorc@bigmir.net не прийшов. Я не можу зайти за себе. Зробiть шо небудь. Можете перевiрити IP. Це дiйсно я. Киньте пароль в ЛС
Degrell
адміністрація новий пароль не ставила,вона просто стерла всі паролі і щоб поставити собі пароль треба щоб прийшов лист на твою пошту.
-XzJohn
Не прийшло нiчого тому й пишу. Також повiдомляю, бо впевнений що напишуть подивитись у роздiлi 'спам'. Дивився. Нема там його. Ось так от
Degrell
ти впевнений що ти режстрував аккаунт саме на цю пошту?
Kvant
О, у мене напевно подібна проблема. Я реєструвався ого-го аж коли і ні на один з ящиків лист з паролем не прийшов, якось можна мені акк повернути?)
з.і. Rude

apd. О! Я знайшов тему про зміну паролів. Вибачте за флуд.

apd2. Таке враження що вся адміністрація повимикала лс, якщо хтось побачить цей пост, допоможіть, будь ласка! = )
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.