Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Книга по веб-програмуванню (HTML)
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Web, Hard & Soft
Lamer
Всім йоу, давно тут не був _a1.gif

Хочу зайнятись вивченням веб-програмування, але починаючи з нуля. Хотілось насамперед почати вчити HTML, а далі вже PHP і т.п.

Але незнаю з чого конкретно починати... Яку книгу вибрати...

Хотілось б почути поради людей, які дійсно мають толк в веб-програмуванні )
Яку книжку можете порадити, висловити деякі думки з чого все ж таки починати (якщо ж не з HTML), які були в нагоді під час процесу вивчення _a1.gif
Lossberg
Перемістив тему, все такий цей розділ імхо більш відповідний.
ХТМЛ в цілому простий і можна брати будь-яку книгу практично в інеті.
Але цікавить таке: як у тебе загалом з прогамуванням, чи це буде перше знайомство чи вже щось вчив?
Windu
Книги шукай в інтернеті, в магазинах такої літератури немає, шукай хібашо спеціалізовані магазини з компютерною літературою, і то там тільки на російській, тому кращий варіант - порийся в інтернеті, там ти зможеш найти саме те що тебе цікавить, гугл тобі в допомогу)
Ось на цьому сайті є непогані посібники, правда знову ж таки на російській, можна скачувати юезплатно, великий вибір)
Lamer
Ну я зараз з C++ процедурно більш-менш розчухлився. На ООП планую після літа підсісти _a1.gif
А до Веб не хотів лізти, поки не розібрався нормально з C++.

Але літом є трохи вільного часу, тому вирішив повчити Веб ad.gif
-Purple Haze
Я на Петровке возле Мегомакса, купил хорошую книгу Про 3д Макс. ТАм я видел и ШТМЛ, и КСС языки.. про компьютеры там было все.. Книга стоит около 70 гривен..Покупал уже давно так что не помню где именно.
И все таки лучше смотреть и изучать новенькую книжечку, которая пахнет новизной, она прям дает вдохновоние работать и изучать что-то новое. Вспомнил название магазина "Арфея"
Cheshir
Конечно же Петровка, почти любой книжный магазин сейчас имеет отдел с литературой посвященной компутрам. Но в первую очередь рекомендую ресурс htmlbook.ru.
Dan
Джерелом знань з веб-програмування ніщо кращим не може бути як сам веб.

А стосовно HTML, ось наприклад по цьому сайту можна його досконало вивчити
http://www.htmlbook.ru/

(Lamer @ 29.6.2010, 21:24) *

А до Веб не хотів лізти, поки не розібрався нормально з C++.
С++ це мова для професіоналів ) Поки ти з ним нормально розберешся... встигнув би і html освоїти і php
Краще визначся спочатку, чим ти хочеш дійсно займатись ) А то це те саме що говорити "Я поки з органічною хімією не розібрався, от освою її, а тоді перейду до ядерної фізики" )
Casper
Если по php, то советую порыться в интете и найти "Все Технические Моменты Онлайн Бизнеса в Видеоформате 2" от Евгения Попова, там все доходчиво и без излишеств, для основы тебе хватит с головой, а дальше это уже спец. форумы и блоги.
Ибо литературу новичку осваивать сложно, причем что там обычно из 400 страниц полезной инфы страниц 80 от силы =)))
У него кстати есть уроки и по html, и по css, и вообще по много чему, так что можешь порыться, посмотреть его уроки)))
Vock
На мою думку, найдоступнішою книжкою для веб-програмування є ця книжка: www.postroika.ru/allsteps.zip
Сам по ній вчуся.
П.С. Якщо вже й мені зрозуміло, то я не сумніваюся і в тобі:)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.