Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Проблема з архіватором WinRAR
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Web, Hard & Soft
Torn
недавно в мене появилася така проблемка:
якщо я намагаюся розархівувати любий файл архіву WinRAR незалежно від того що це за файл і звідки він скачаний, мені постійно вибиває 1-пару помилок, і файл д окінця не розархівовується.
я не можу нічого нового закинути на комп якщо це з архіву, в тому числі скіни.
ось приклад того як я намагаюся розпакувати скіни

Malfurion
это не архиватор, а архив. Ты его недоконца докачало или скачало с ошибками.
Torn
Перед тим як відповідати попрошу УВАЖНО прочитати 1 пост.
Я скачав біля 30 архівів, скачування проходило нормально, але жоден з них не розпакувався д окінця.
Ozzi
Якщо проблема не в файлах, то явно в самому архіваторі laugh.gif Спробуй перевстановити, бажано на більш новий.
Sem
Пользуйся программой 7-Zip
Gerontos
може у тебе нема місця на компі)? діск С походу
Gimli
У тебя ошибка CRC(Cyclic Redundancy Check) - проверка файла на целостность, если не совпадает контрольная сумма - файл битый. Рекомендуется качать многопотоковыми клиентами во избежание таких проблем, такими как FlashGet, GetRight. (с) Google happy.gif
Malfurion
У тебя может сидеть червь, который "кусает" архивы, если пакуешь, или "кусает" файл который ты скачивает.
Artemis
Скорее всего проблема какраз в архивах.Сколько бы их не было. могли быть перебои в сети и если ты качал сразу все,то шанс потери пакета возрастает.Проверяй контрольные суммы.вот ифна по одной из таких сумм.
Извиняюсь,что ссылка на другой ресурс.
http://mults.spb.ru/md5/
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.