Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
I.P.B.
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Web, Hard & Soft
Vlad-seon
Invision Power Board - допоможіть...я деякі питання
1.яка версія найкраща?
2.якісні сайти які надають послугу цієї системи
3.яка розумна ціна?
Entric
1. Бери саму останню. Можна взяти безкоштовну, а якщо хочеш платну з ліцензією шукай на сайті Invision Power Board.
Vlad-seon
а безкоштовна то я так поняв просто брєд, так?
Entric
Ні, є нормальні версії безкоштовного І.П.Б. просто якщо будеш брати платну то вони будуть з гарною коробочкою і з ліцензією.
Vlad-seon
ну я просто за те що якшо безкоштовна то там домени така "фігня"....і ще плюс сайт яки надає цю послугу ставить свою рекламу на форумі...якби ж були безкоштовні I.P.B. з нормальними доменами та вмістом
Entric
Домен тут нідочого, він робиться окремо. Домен це закінчення назви сайту наприклад сom.ua, net.ua, ru, org.ua. Рекламок не буде, а навіть якщо будуть то можна відредагувати дезайн форуму і все буду нормально. Якщо ти звісно знаєш мову програмування типу html, php і т.п.
Vlad-seon
я тобі про одне ти про друге...наче я не знаю що таке домен....як ту рекламу прибрати????якщо її прибрати твій ак видалять і все на цьому...хоть би думав що пишеш
-Saden
Сама номальна це 2.1.7 або 2.3.5. На них ти зможеш знайти більше корисних модів. (З особистого досвіду)
Entric
Vlad-seon я знаю, що пишу і хочу тобі допомогти, а ти... Я ставив собі І.П.Б. і реклам ніяких не було. Якщо ти будеш брати платний домен 1 або 2 рівня то реклам не буде, а якщо безкоштовний домен 3 рівня то можливі реклами, і їх мабуть ніяк не видалити, хоча можна заплатити і їх не буде.
Vlad-seon
ото ж а я прошо!!! я ж кажу якщо платна версія то реклам не буде а якшо нашару то фігня і муть
-Saden
ви говорите про різні речі) питання стояло про движок форума ипб а не про хостинг і не домен.
Sem
Как по мне,так 2.3.х - бест.Больше всего модификаций,стилей,да и поддержку данной линейки все еще не прекратили.

P.S Какя связь между доменом и рекламой ? laugh.gif Стоит у тебя реклама на форуме/сайте или не стоит - зависит от хостера а не домена или форума )
P.S.S Я так понимаю,ты новичок.Тогда бери нулленую версию.Хотя,если ты готов для какого-то несформировашегося проекта потратить только на форум 150$ на лицензию (пол года) и еще по 25$ за продление на каждые последующие полгода...удачи _a1.gif
Vlad-seon
де можна скачати українську IPB???чи треба качати базову а потім настраювати?
Entric
Качай базову, а потім до неї шукай Українізатор(помойму воно так пишця) воно переведе тобі форум на Укр мову.
Vlad-seon
та скачав 2.3 а українізатор знайти неможу...хоча повинний бути

знайшов....коротко можна інструкцію як встановити IPB???
Entric
1. Заливаєш все на свій сайт через ФТП
2. Далі шукаєш install.php і запускаєш його, далі все там буде написанно.
Vlad-seon
хм..схоже такого файлу там нема
Entric
порийся в папках точно повино бути, а якщо нема дивись setup.php хоче це наврядчи
Sem
Папка Install.
Если файла нет - значит ты не все залил на сервер.
А вообще,смотри инструкцию,установка элементарна.
Vlad-seon
ще є така запара....от закидаю я всі файли і папки IPB в файловий менеджер через FTP клієнт....але коли заходю у файловий менеджер то там бачу лише папки а в них пусто...начебто я завантажував тільки папки пусті....але коли видаляю повністю все, то бачу кучу файлів які були видаленні...значить це свідчить що вони там є...але я їх не бачу
Entric
постав для всіх папок чіт 777
Vlad-seon
як це зробити?
Entric
яким ти користуєся ФТП менеджером ? нажми на папку правой кнопкою миші і шукая пропорції(свойства)і там шукай начебто слово cheat chmod
Vlad-seon
я користуюсь і Core FTP і FileZilla Client
Sem
Sprutik,megalol.gif
Vlad-seon,это портал ja.Лучше бы ты поспрашивал на каком-нибудь форуме для web-мастеров,а то тут тебе надают советов...

P.S Hекоторые компоненты не заливаются на сервер из-за включенного на хостинге safe mode,сам сталкивался только с проблемой распаковки шаблона.А вот с целым форумом о_О Тут либо мы не видим элементарной ошибки,либо проблемы в хостинге.Если не секрет,хост бесплатный ? В такой случае,я не удивлюсь если второй вариант будет верным _a1.gif
Vlad-seon
все норм...поставив 777 все паше...тепер що до інсталяції...треба відкрити папку instal і далі що зробити?який файл відкрити?
Sem
Введи в адресной строке.
http://твойфорум/install/index.php
Потом смени права доступа к файлам (тебе при попытке установить,напишет какой файл и какой chmod)
Vlad-seon
ще одне питання...цікаво чому я IPB неможу загружати в корінь файлового менеджеру а саме в самий початок ось сюди "/" а можу лише в папку яка вже була створена системою htdocs, можу...хм...чому так?
Vlad-seon
ще одне...встановив але непрацює адмінцентр

!
Попередження:
Нарушение п. 3.3, 10 дней Р/О
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.