Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Акція відновлення і розвитку порталу UAGalaxy
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
1, 2
Dan

Передісторія

Коротко нагадаю усім, що наш портал складається з двох серверів.
j1.jedi.com.ua - на ньому висить ~40% задач порталу
j2.jedi.com.ua - на ньому висить ~60% задач порталу

j1 зараз відключений через те що вінчестер забарахлив. Інформація поки вся ціла.
Тому портал працює лише на 60% свого потенціалу, і трохи деградує у зв'язку з тим що сайт нікому не видно і новачкам важко все знайти.

Рішення

Одним із рішень є просто відключити і другий сервер, і роздати деталі бездомним дітям.
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=29399

Іншим рішенням є купити новий вінчестер, перевстановити систему, все налагодити і вернутись до того що було.

А програмісти порталу однозначно вирішили, що найкращим рішенням буде не просто відремонтувати сервер, а купити новий, сучасний. У нас в планах було купити третій сервер, він не відміняється в даному випадку, а лише відкладається.
Крім того сервер було б добре купити найближчим часом, і не тільки тому що сайт і сервери треба пошвидче нам мати, а ще й тому, що за прогнозами найкращих Імперських і Республіканських економістів долар після 15ого числа знову почне рости, а ціни в гривнях відповідно підніматись.

Акція "ВіР"

Суть акції полягає у підтримці купівлі нового сервера і роздаванні подарунків для гравців.
Орієнтовно 12-14 січня у нас буде з вами зустріч в центрі Києва, де буде вручено призи відеокарти переможцям турніру.
В цей же час ми влаштовуємо акцію ВіР:
гравці добровільно зможуть зробити свій вклад (у гривнях) для купівлі нового сервера.
Подарунками для учасників акції буде ось що:
Ті, хто вкладає більше 50 грн. отримають в 1,5 разів більше ігрових кредитів, ніж якщо вони купили б їх за WMU, а саме: 1 грн = 675 CUAG
Ті, хто вкладає більше 100 грн. отримають в 2 разів більше ігрових кредитів, ніж якщо вони купили б їх за WMU, а саме: 1 грн = 900 CUAG. Крім того, вони можуть попросити щось особливе зробити для себе (але в міру: змінити ім'я / подарувати якийсь колір у грі і т ін)

На прохання кількох гравців що живуть не в Києві:
взяти участь в акції Відновлення і Розвитку Порталу ви можете через систему WebMoney перечисливши кошти у WMU/WMZ. Але WM-акція триває лише до 8 січня! Оскільки пізніше ми уже не встигнемо вивести ці кошти і обміняти на гривні, щоб придбати сервер.
Через ПриватБанк теж можна до 8 січня.
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=15451

Аукціон

Ще одна фішка: продаватимуться деталі з минулого сервера: процесор, материнка, пам'ять. З одного боку це просто деталі, а з іншого: подумайте як круто буде через кілька років (та й зараз навіть) пантуватись, що у вас є процесор від найпершого сервера порталу UAGalaxy! Той невеличкий механізм, який проганяв через себе біти, команди, що об'єднали стільки людей!

Якщо хтось уже хоче допомагати, або має нові ідеї, можете висловлювати в цій темі!
Atton
(Dan Mor @ 3.1.2009, 3:06) *

Подарунками для учасників акції буде ось що:
Ті, хто вкладає більше 50 грн. отримають в 1,5 разів більше ігрових кредитів, ніж якщо вони купили б їх за WMU, а саме: 1 грн = 675 CUAG
Ті, хто вкладає більше 100 грн. отримають в 2 разів більше ігрових кредитів, ніж якщо вони купили б їх за WMU, а саме: 1 грн = 900 CUAG. Крім того, вони можуть попросити щось особливе зробити для себе (але в міру: змінити ім'я / подарувати якийсь колір у грі і т ін)

Раздупли плз что это значит? huh.gif

Ще одна фішка: продаватимуться деталі з минулого сервера: процесор, материнка, пам'ять. З одного боку це просто деталі, а з іншого: подумайте як круто буде через кілька років (та й зараз навіть) пантуватись, що у вас є процесор від найпершого сервера порталу UAGalaxy! Той невеличкий механізм, який проганяв через себе біти, команди, що об'єднали стільки людей!
[color=#660066]Якщо хтось уже хоче допомагати, або має нові ідеї, можете висловлювати в цій темі!

Приблизительные цены скажешь?
Jurico
Хорошо,если ты не закроешь портал,я дам 100 гривен.Но как-то странно:опрос еще не завершен,а уже такая тема...
Dan
(Sizz @ 3.1.2009, 2:19) *

Но как-то странно:опрос еще не завершен,а уже такая тема...

А причому тут статистичне опитування до подальшого розвитку порталу?

(Atton @ 3.1.2009, 2:13) *

Раздупли плз что это значит? huh.gif
Поможіть будь-ласка хто небудь Atton-у розібратись. Отримаєте плюсик від мене і від нього.

(Atton @ 3.1.2009, 2:13) *

Приблизительные цены скажешь?
Да, стартові ціни скажу пізніше. Але це аукціон, тому хто заплатить більше той і отримає ці сувеніри _a1.gif
Atton
я тож скорее всего 100 дам. Токо

Эт я что 90к получу?
Samurai
Багато людей не мають, кошельків веб мані, тому навіщо їм та пропозиція може якийсь + гри на серверах можна отримать?
Ramiel
Это значит что те деньги которые ты дашь на сходке будут эквивалентом отосланых смс но с более выгодными для тебя условиями. Платишь 50 грн получаешь в полтора раза больше куагов чем при отсылании смс. Если 100 грн. то в два раза больше.
Dan
(Atton @ 3.1.2009, 2:29) *

Эт я что 90к получу?
да ) такий унікальний шанс випадає раз в кілька років )

(Samurai @ 3.1.2009, 2:31) *

Багато людей не мають, кошельків веб мані, тому навіщо їм та пропозиція може якийсь + гри на серверах можна отримать?
Спробуй написати без помилок, може хтось і зрозуміє тоді )

(Ramiel @ 3.1.2009, 2:32) *

Это значит что те деньги которые ты дашь на сходке будут эквивалентом отосланых смс но с более выгодными для тебя условиями. Платишь 50 грн получаешь в полтора раза больше куагов чем при отсылании смс. Если 100 грн. то в два раза больше.
Не мені вигідних, а всім вигідних. Я що комп для себе купую? Я купую сервер для усіх вас. Просто той хто більше вкладе своїх ресурсів в нього, отримає і трошки більше привілеїв граючи на ньому.

А стосовно смс, там не 2, а в 3,66 разів вигідніше буде придбати кредити... В смс там лише 35-42% коштів надходять...
Ramiel
(Dan Mor @ 3.1.2009, 2:37) *

Не мені вигідних, а всім вигідних. Я що комп для себе купую? Я купую сервер для усіх вас. Просто той хто більше вкладе своїх ресурсів в нього, отримає і трошки більше привілеїв граючи на ньому.

Я имел ввиду что Аттону буде удобнее таким образом приобрести куаги, чем при отправки смс. Ну конечно и порталу польза.
Samurai
Я маю наувазі ось таке: в мене нема кошелька веб-мані тай у багатьох теж, так от питання навіщо воно мені\іншим треба, чи можна зробити якийсь плюс, граючи на серверах ЮАГу.вибачаюсь за незручності в моему мовленні
Dan
(Samurai @ 3.1.2009, 2:44) *

Я маю наувазі ось таке: в мене нема кошелька веб-мані тай у багатьох теж
Ну і молодець ) Меньше гаманців - меньше мороки.

так от питання навіщо воно мені\іншим треба,
що треба? Гаманці веб-мані? Це дуже довго розказувати, і взагалі задай це питання в іншій темі, воно ж ніяк не стосується нашої?

чи можна зробити якийсь плюс, граючи на серверах ЮАГу.
Можна поставити плюс в репутації на форумі. Якщо заслужиш - тобі поставлять.

вибачаюсь за незручності в моему мовленні
Ой, я і не таке бачив. Поступай скоріше в школу, там на уроці читання/писання усе навчать! Все буде добре )
ARSQ
только на сходке можно сделать вклад? или можно и через web money?
Dan
по веб-мані завжди можна, але завжди як звичайно )
Savant
Имхо, собраных денег будет дофига))
Если я прийду, то и сам пожертвую что-нибудь)
Кстати, сколько стоит USB сетевуха?))
Atton
(Savant @ 3.1.2009, 9:45) *

Имхо, собраных денег будет дофига))

Тем лучше.. быстрее починят. biggrin.gif
Эт я что 90к получу?

да ) такий унікальний шанс випадає раз в кілька років )

Ничего себе. Как я вовремя cool.gif
Terrorista
О я как знал что будет такая акция, и уже скинул 54грн =)проверь дан прошу жду уже с 26 декабря =)
Big Phil
Так, я подивлюся скільки грошей в мене буде після дня народження і частину дам. Я гадаю теж близько 100-150 грн.
Fastman
Дан, на встречу приехать немогу, т.к. живу в Днепропетроске. Наладь пожалуйсто голосование через СМС. И тогда я отдам гривен 50 с мобильного счета)
Dan
(Fastman @ 3.1.2009, 14:30) *

Дан, на встречу приехать немогу, т.к. живу в Днепропетроске. Наладь пожалуйсто голосование через СМС. И тогда я отдам гривен 50 с мобильного счета)

СМС працює як і працювало.
Використовуй веб-мані краще: за смс тобі дають значно меньше кредитів, і порталу приходить меньше грошей, оскільки більшість грошей забирають посередники: оператор, контент провайдер, і портал прийому смс.
Atton
Дан такое дело. Ты сказал награждение будет 12-14. Это будние дни. У меня в будние не при каких не выйдет приехать. Учеба с 8 утра до 8 вечера. Я думаю у многих не выйдет. Как насчет 10-11, или уже 17-18 unsure.gif
Terrorista
Дан я жду уже неделю перещитай мне плс куаги =)
Dan
10-11 ще не всі зіграють в турнірі. а 17-18 гривня може знецінитись! Зустрінемось після 20:00. Думаю усі встигнуть.
ARSQ
(Dan Mor @ 3.1.2009, 4:24) *

по веб-мані завжди можна, але завжди як звичайно )

Всегда это как? невыгодно?
И можно кинуть уже на днях? если да то пожалуйста напомни кошелек куда кидать.
Atton
(Dan Mor @ 3.1.2009, 17:05) *

а 17-18 гривня може знецінитись!

А если не обезценится? Просто я должен быть обязательно а я в 20:00 возможно ещё буду на учебе. Естественно я тут не один и ради меня некто переносить не будет. В крайнем слуае денек пропущю laugh.gif
-Addax
Ok.Если буду то буду с 100-150грн.
Дан можешь назвать примерную стоимость сервера? И вобще может что-то еще надо?
Думаю если ты скажешь что надо (кроме сервера) и как это поможет порталу то может люди и будут скидываться. Я вобщем если не будет хватать/ или надо будет еще что-то полезное, то могу и 500 дать.
Dan
(Addax @ 3.1.2009, 18:56) *

Дан можешь назвать примерную стоимость сервера?

Да. 600$
Планую чотирьохядерний Intel Core Quad, материнку до нього, пам'ять 4GB, корпус і вінчестер.
-Yondaime
То есть, если я внесу вклад, то я получу кредиты и еще смогу попросить смену ника на форуме? blush.gif
Sentra
и цвет и еще прибамбасов)
Terrorista
Дан ты меня игнориш?
Dan
(Itachi @ 3.1.2009, 22:28) *

Дан ты меня игнориш?
ні, що ти хочеш? Подай скаргу, якщо щось не так
-Yondaime
Saber, я, конечно, может отстал от жизни, но с каких пор ты стал зам. Директора портала?
Terrorista
=) дело в том что я уже её подал и жду только что б ты розобрался только у тя есть права=)
-totoco
Чорт.. а в мене грошей стільки немає_a2.gif
А теж допомгти хочу.. Мабуть доведеться тільки спостерігати..
-Addax
Это где-то ~5000 грн.
Ну я думаю максимум на сходке вы собирете 2000, и то не уверен...
А какое количество денег тебе надо?
Извини за дурацкие вопросы, если что-то скажи, просто интересуюсь жизнью портала.
Dan
(Addax @ 4.1.2009, 10:37) *

А какое количество денег тебе надо?
Извини за дурацкие вопросы,

Питання справді дурацьке, бо відповідь уже прозвучала )
-Addax
То есть надо 600 $?
0_о Очень сомневаюсь что столько соберем на сходке. Ладно, возьму с собой все что смогу. А то ЮАГ это хорошо _a1.gif
Dan
Так, якщо все буде добре - орієнтуємось на зустріч 12 січня.
Постарайтесь закінчити турнір за планом тільки.

О, в мене ідея: можливо ми об'єднаємо ігри 10 і 11 числа, і 10 числа визначимо уже переможців турніру. Тоді зустріч можна буде влаштувати в неділю, 11 січня. Якщо все буде добре, орієнтуйтесь так. Хоча це ще не 100%. Дуже прошу, постарайтесь бути гнучкими в часі в ці дні, щоб перенесення зустрічі на 1-2 дні нічого не змінило. _a1.gif
KorbenDallas
(Dan Mor @ 4.1.2009, 17:20) *

Так, якщо все буде добре - орієнтуємось на зустріч 12 січня.
Постарайтесь закінчити турнір за планом тільки.

О, в мене ідея: можливо ми об'єднаємо ігри 10 і 11 числа, і 10 числа визначимо уже переможців турніру. Тоді зустріч можна буде влаштувати в неділю, 11 січня. Якщо все буде добре, орієнтуйтесь так. Хоча це ще не 100%. Дуже прошу, постарайтесь бути гнучкими в часі в ці дні, щоб перенесення зустрічі на 1-2 дні нічого не змінило. _a1.gif

Так что-то я не понял куда 100 грн завести ninja.gif
Dan
Куди саме буде сказано пізніше. Якщо не занадто холодно буде, то сходка буде на Майдані.
-Sacrifice
1. Cервер такой берешь зря.
2. На сходке буду + 150 грн.
3. Лучше взять C2D 6550(1.1к грн), 2GB DDR2(150грн.), Мать(300грн), SCSI 72 gb 15k/rpm (1.5к грн), Корпус (5 грн (радиорынок)), БП 450W (300 грн.)
Dan
(Sacrifice @ 4.1.2009, 21:39) *

3. Лучше взять C2D 6550(1.1к грн), 2GB DDR2(150грн.), Мать(300грн), SCSI 72 gb 15k/rpm (1.5к грн), Корпус (5 грн (радиорынок)), БП 450W (300 грн.)

Мда. Якщо не знаєш потреб нашого сервера - краще б нічого не говорив. Тобі захотілось попантуватись перед друзями, як ти вмієш підбирати компоненти? Мене так це уже дістало.. бо ти не перший. Ти підібрав компоненти під серверок призначений тримання сайту і контенту, а не під ігрові сервери. Навіщо нам швидкий вінчестер у збиток багатоядерності? (це риторичне питання, твоя відповідь не потрібна)
Kinder
Я точно буду с баблом если сходка бут 5-11 но не пожее 11..так-как начинаеться учеба так что рещайте я думаю лишние деньги не помешают
-Toranaga
Я живу аж на Донбассе. Приехать не могу физически. Могу ли я как-нить иначе передать 100 грн? Например ты называешь своего оператора мобильной связи, а я покупаю пополнитель и кидаю код тебе. Или несколько иначе: я пополняю счета других, и они платят за меня.
Такое возможно?
-The Optimus
12-14 отлично, Дан рассчитывай на мою сотню.
Dan
i
Сповіщення:
На прохання кількох гравців що живуть не в Києві:

взяти участь в акції Відновлення і Розвитку Порталу ви можете через систему WebMoney перечисливши кошти у WMU/WMZ. Але WM-акція триває лише до 8 січня! Оскільки пізніше ми уже не встигнемо вивести ці кошти і обміняти на гривні, щоб придбати сервер.
Terrorista
Дан скажи номер кошелька Плс...Не хочу покозатся не вежливім но можеш отдать хоть 50% так как договаривались=)))
Dan
Купуй кредити через сайт. Нащо тобі номер. Потім напишеш тут скільки купив, і дамо надбавку і голокрон...

Що 50%? Откат? )) Я не пам'ятаю, щоб ми домовлялись. А... не оффтоп, то ж інша тема
-Soldier
А что если игроки, которые не смогут выехать - соберутся в своих городах и скинутся, а потом как нить передадут? biggrin.gif
Dan
Через WebMoney або через приватбанк можна.
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=15451
Phantom
Дан Мор,а если у меня не выходит прийти на Сходку и там дать деньги то можна ли через "Приват Банк"?Если да то что получается я получу Синий Голокрон и кредиты?И до какого числа можна принести деньги через Банк?
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.