Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Частина порталу непрацює
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan
Частина порталу (наш перший сервер - сайт, два ігрових сервери, ftp) зараз непрацюють. На колокейшені був скачок напруги, і схоже зіпсувався блок живлення (сподіваймось що тільки це). В понеділок планую замінити.

Бачите як буває в житті... ніхто не гарантує що з тих чи інших причин весь портал не може взяти і зникнути. Цінуйте те що є _a1.gif
-Avers
В мене взагалі ні один сервер не працює!( і в мого друга також. О_о
Lion Kenedy
Не толькоу тебя.... Видимо у всех)
Remres
Dan Mor - в мене таке питання ... через те що сервери непрацюють в усіх падатиме рейтинг онлайну A.Ja. Я збирався подати заявку на в ступ в судді ... якщо я наприклад подам сьогодні , то завтра ж я вже можливо не відповідатиму вимогам... Це якось владнається , чи з поданням треба буде зачекати?
Dan
(Avers @ 27.12.2008, 16:51) *

В мене взагалі ні один сервер не працює!( і в мого друга також. О_о

Треба було раніше сказати, я б запустив би. Це уже ваші проблеми - що вам в голову не прийшло повідомити адміністрацію ) Ми ж не граємось цілодобово, от і не помітили

увімкнув..

зараз лише непрацюють дуельний і FFA. Оскільки вони на першому сервері з сайтом
Dan
(Dan Mor @ 27.12.2008, 16:46) *

схоже зіпсувався блок живлення (сподіваймось що тільки це)

Замінив блок живлення, але це нічого не дало. Через хвилину роботи, комп автоматично вимикається. Буду діагностувати, ремонтувати чи можливо купим новий замість цього. Тому відновлення порталу відкладається.
Dan
Вічестер трохи забарахлив видно. Але інформація поки вся жива. Після нового року купим або новий вінчестер, або новий сервер уже..
Solimr
Чи буде створений до Нового Року на робочому сервері моніторинг серверів? Бо якось незручно без нього unsure.gif
-Glamur
блин я только недавно приехал назад в киев и тут на тебе кризис застал и джедаев, я хочу спросить:
Скажите пожалуйста где лежит инсталяшка к джа+ а то я найти немогу...
на 0дее нету
на инфосторе нету
дайте ктото линк поскольку фтп и сайт непашет....
Atton
Хорошо что сказал. А ведь и в правду - роботает только Торент. Залил на Аплоад. Думаю против некто не будет.

-DARTH NIHELUS
когда портал будет работать? blink.gif
Atton
У меня проблема. Не роботает не один сервер. Это так должно быть? blink.gif huh.gifУже работает... походу лаг был какой-то _a1.gif
-Saden
Не працює Наша Галактика, але ж до цього працювала.. Це теж відноситься до вищеназваних проблем? Чи можна якось відновити її роботу, чи потрібно чекати коли ви купете новий сервер, чи новий вінчестер?
Вже все працює. Пробачте
Phantom
Наша галактика у меня работает.
-Tlaloc
У мене теж не працюе. коли вже буде працювати? дуже хочеться вже в гру=)
Atton
Що саме в тебе не працює? Вказуйте конкретні проблеми
Constantine
на самом деле, было бы очень хорошо, чтоб портал на всегда сломался...
сотни детей тогда развивались бы как-то, вместо того, чтобы безсмысленно тратить свое драгоценное время...

зы ну или бы рубались в подобные инет игры biggrin.gif
-Tlaloc
у меня не заходит на серв. в фейворитс 2 серва. пишет что на сервах нету людей, а когда я захожу оно ждет оч долго. и тип цифры с 1 идут и так далее. брандмауер проверил. все норм. на иностранные сервы заходит. а на етот нет( и https://xjedi.com/ тож не пашет на серве пишет евейтинг челендж
Atton
(Smol @ 2.1.2009, 23:57) *

ну или бы рубались в подобные инет игры biggrin.gif

Скорее это.

(Tlaloc @ 3.1.2009, 0:04) *

у меня не заходит на серв. в фейворитс 2 серва. пишет что на сервах нету людей, а когда я захожу оно ждет оч долго. и тип цифры с 1 идут и так далее.

Вчера было тоже самое. Вообщем у тебя слетели сервы. Загляни в эту тему.
-Tlaloc
спс за тему=) ато чето у мну было токо 2 серва=) видно давно не заходил=)
Dan
(Smol @ 2.1.2009, 22:57) *

Поясни цим людям
https://xjedi.com/forum/index.php?act=rep...ory&mid=2&st=14
https://xjedi.com/forum/index.php?act=rep...ory&mid=2&st=58
https://xjedi.com/forum/index.php?act=rep...ry&mid=2&st=279
https://xjedi.com/forum/index.php?act=rep...ry&mid=2&st=285
Constantine
та.. это не аргумент ))
с таким же понтом я могу тебя попросить обьяснить 80% малолеток, чтобы они не бухали или не курили _a1.gif один фиг, людям нравится и они сознательно деградируют _a1.gif

зы хотя не все конечно ))
Atton
Не нужно что б портал ломался. Просто нужно что каждый знал свою меру. Если человек "зодрот" то что ты ему в голову не вбивай он им и останеца. Кста ты сам ответил на свой вопрос:
(Smol @ 2.1.2009, 23:57) *

ну или бы рубались в подобные инет игры biggrin.gif

ad.gif

(Tlaloc @ 3.1.2009, 0:46) *

спс за тему=) ато чето у мну было токо 2 серва=) видно давно не заходил=)

Я ж говорил. Возьми в темке айпи серверов и по добавляй их себе наново.
Dan
(Smol @ 3.1.2009, 0:13) *

та.. это не аргумент ))
с таким же понтом я могу тебя попросить обьяснить 80% малолеток, чтобы они не бухали или не курили _a1.gif один фиг, людям нравится и они сознательно деградируют _a1.gif

Ок, можем відключити і повністю. Давай зробим опитування
Constantine
та лолка ты ))) у меня нету цели захерить портал своим негативом, которого кстате нет))

я выразил философскую точку зрения насчет того, что портал вреден _a1.gif как и большинтво развлекательных порталов кстате _a1.gif

вместо того, чтоб учить уроки\гулять с друзьями\пялить девачек\ и т.д.. люди некоторые шпилят день и ночь ))... такое мое мнение _a1.gif

а так, портал я и сам любил долгое время _a1.gif
Atton
(Smol @ 3.1.2009, 2:09) *

вместо того, чтоб учить уроки\гулять с друзьями\пялить девачек\ и т.д.. люди некоторые шпилят день и ночь ))... такое мое мнение _a1.gif

Это конечно хорошо. Но лично я прихожу на портал отдыхать а не задротить. Время на уроки, друзей и девочек у меня есть. laugh.gif
-totoco
(Smol @ 2.1.2009, 22:57) *

сотни детей тогда развивались бы как-то, вместо того, чтобы безсмысленно тратить свое драгоценное время...

зы ну или бы рубались в подобные инет игры biggrin.gif

Краще Джедаї, ніж Лінєйка)
Бо лінь-єйка змушує деградувати багатьох людей, і її впливу дуже важко супротив чинити. Це темний бік сили онлайн... своєю красою та простотою він навертає до себе...
Atton
С такими вопросами тебе сюда megalol.gif
-Tlaloc
Пробачте, а хоч один сервер працюе? ато замість назви сервера, або айпи мені пише "bot" і не хоче заходити. хоча я вчора вночі зайшов 1 раз на сервер.
Sdemon
2Smoll - друже ось що я тобі скажу (мені мона вірити бо я і там і там свого часу був) ти б краще запропонував прикрити всі ММОРПГ портали - бо саме на них більшість людей
А) "задротять"
Б) витрачають всі свої кошти - бездумно (добре я такого ніколи не робив )) )
А тепер до справи - ти мабуть мало знаеш про ДЖА - це не чергова Онлайн екшн гейм
Коли люди грають в КС то вони тільки грають ....
Я в ДЖА граю у вільний час, коли не зайнятий чимось іншим і є бажання..
Був на багатьох серверах і такого бачив )
Коротше є такі люди що заходять в ДЖА тільки для того щоб побалакати з друзями , домовитися кудись піти і т д , де тут деградація ? - Розумію є малолітні задроти, але де іх немає ? МОже тоді просто ввести обмеження онлайн часу чи ще що ? -
ІМХО - Це як в анегдоті виходить
- Я несу возмездие воимя Луны
- Саш , ты несеш БРЕД !

-Mik_Yoda
побачив про закриття, посміявся чесно, я ніколи не задротив, тай навіть не зміг толком зареєструватися і пограти таки в ролплей))
але хай йому грець я з 2006 року час від часу заходив сюди і завжди з якоюсь такою дитячою наівністю грався/відігрував роль...

щодо ваших обговорень, те шо інтернет - зло, то це і коню зрозуміло, але кожен сам вирішує, що йому робити...

тай взагалі я не можу зрозуміти що кому не подобається...
-CryBaby
(Smol @ 3.1.2009, 1:09) *

та лолка ты ))) у меня нету цели захерить портал своим негативом, которого кстате нет))
я выразил философскую точку зрения насчет того, что портал вреден _a1.gif как и большинтво развлекательных порталов кстате _a1.gif
а так, портал я и сам любил долгое время _a1.gif

Так еще и научился на нем зарабатывать бабло)
Savant
Э, это у всех все сервера лежат?))
-Saden
У мене теж саме. Сервера не працюють
Teo
Ага, не працюють_a2.gif
Savant
По просьбе трудящихся в лице меня - сервера работают, все скинулись мне на пиво _a1.gif
Jerten
УРААА,ЮА сторінка працюе!!!
Dan
Портал відновлено!

Ще раз дякую усім, хто допоміг!
Savant
Бугага, скидуемся на новый сервер)))))))
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.