Вони мене не запросять , напевно ... + ти щось переплутам тому що в Ман мене не взяли бо я погано грав ...
А ... ідеалогія ось як ти просив , практична вся яку я знайшов
Кодекс
Частина I.
Честь.
Наше життя - це війна. Поняття військове честі має бути на першому місці у будь-якого воїна.
Честь це частина особистості будь-якого нашого воїна. Гідність з якою цю частину дотримуються, славить клан Мандалоріанцев вже не одну тисячу років.
Не дозволимо ж що б темні часи поставили, на честі нашого клану пляма.
Не забувайте що ваша честь (як і честь будь-якого складається в клані), це складова честі клану і відстояти її ваше першорядне завдання.
Частина II
Війна.
На війні головна риса - холоднокровність ..
У бою завжди зберігайте тверезий розум.
Не ділите людей на своїх і чужих, друзів і ворогів.
Ставтеся до всіх однаково.
Якщо ви вбили ворога і він впав, дайте йому піднятися.
Нема честі в тому що б добити впав.
(* Ви можете використовувати підсічку \ прокручування в бою, але на землі добивати - не можна. Наприклад, якщо вас збили з ніг і хочуть добити, то добити гравця підсічкою з лежачого стану - порушенням не буде)
Частина III
Обов'язки та винагороди.
Всі члени клану мають право на кар'єрне зростання.
За бойові досягнення або ж за умілий працю на благо клану ви будите підвищені в званні (За бойові досягнення, буде ще й грошова нагорода)
Всі члени клану мають право на пропозицію, прохання, скаргу.
Розв'язати війну легко, а ось вийти з неї достойно дано не всім.
Пам'ятайте про це мудрому вислові, дотримуйтесь кодекс, і ви незабаром досягнете багато чого.
Честь і Сила, Воїни!
КОДЕКС "RESOL'NARE"
Resol'Nare - це кодекс, що складається з шести дій, яким потрібно слідувати, щоб бути Мандалорцем і які є центральними принципами їх суспільства. Цей кодекс увічнений і безпосередньо відповідальний за гарантування виживання культури Мандалоріанцев і суспільства навіть після зникнення оригінальних Мандалорцев, Таунг.
Мандалорци, які не йдуть або не можуть жити згідно з цими принципами, як вважається, відчувають нестачу в Manda і, як вважають, є dar'Manda, не сторонніми, але тими, які втратили свою спадщину, і таким чином свою ідентичність і душу. Мандалоріанци вважали їх емоційно нерозвиненими і ганьбою свого народу.
Ke'juri beskar'gam
(Носити броню)
Як тільки Мандалоріанци досягають дорослого життя, вони збирають броню, яка відповідає їх потребам і навичкам, носиться як публічно, так і в повсякденному житті. Ця броня служить інструментом, візуальним позначенням їх статусу як воїна і символом їхньої культурної ідентичності. Серед сторонніх, багато Мандалоріанцев не будуть навіть знімати свої шоломи.
Ke'jorhaa'i Mando'a
(Говорити на Mando'a)
У той час як більшість Мандалоріанцев знає і розмовляє Основних та іншими мовами, все-таки всі воліють говорити на Mando'a, мові Таунг. Між собою вони говорять майже виключно на Mando'a. Сам мова дуже текучий і простий, відображаючи культуру, частиною якої він є, і як культура, він змінився зовсім небагато за століття.
K'ara'novo aliit
(Захищати сім'ю)
У той час як Мандалоріанци найбільше відомі як войовнича культура, вони також відчайдушно орієнтовані на сім'ю. Очікується, що Мандалорец створить сім'ю, як тільки він буде в змозі це зробити. Небажання створити сім'ю важко для Мандалорского розуміння. Кожен член сім'ї, як очікують, захистить інших, гарантуючи їх виживання і таким чином, гарантуючи виживання клану і культури.
Ke'gaa'tayli aliit bralir
(Допомагати клану процвітати)
Кожна людина і сім'я, як очікують, зробить свій внесок у добробут і процвітання їх клану, який в свою чергу, якщо необхідно, забезпечить допомогу для сім'ї і людини. Цей акт далекий від соціалістичної опори, як може здатися на перший погляд, оскільки це - необхідність для суспільства, яке витрачає багато свого часу на війну, щоб задовольнити такі потреби як їжа, притулок та товари промислового призначення, коли велика кількість дорослих клану знаходиться в боротьбі на інших світах.
Ke'ba'juri sa Mando'ade
(Виховувати дітей як Мандалорцев)
Це відповідальність Мандалорца - виховати дітей в традиціях їхньої культури. Однак це не просто імператив, щоб розмножуватися, оскільки це лише поверхове судження. Мандалоріанцичасто приймають дітей, не хвилюючись про їх походження і слідують зобов'язаннями, створеним з їхнього способу життя кочових воїнів. Цей акт - мандат увічнити культуру, як і більшість цих Шести законів, передаючи її і потомству і прийнятим військовим сиротам.
Ke'shekemi haar Mand'alor
(Збори за наказом Mand'alor)
У той час як соціальна структура Мандалоріанцев дуже проста, що обертається навколо кожної окремої сім'ї і клану відповідає за себе, за часів війни, всі сім'ї та клани, як очікується, дадуть відповідь на заклик до війни Mand'alor, лідера Мандалорцев.
А люди там ну як ,... нормальні , але вважають мене занадто молодим .
Люди сильні це я кажу відразу .Дружні , але вимогливі занадто, і мені здається як я не показував себе , вони чисто не вірили в мене за виключенням деяких осіб
Цю повідомину відредагував Aigle: 18.9.2011, 20:34