Ренжер,
Пограй в 4Story
є 2 королівства, кожен день проводяться війни за територію, раз в тиждень - за замки. Нема ельфів, гномів, є люди, піксі ( мєлкі, типу феї ), і перевертні. Є 6 класів: заклинатель ( викликає петів), свящ ( баф плиз ), маг ( чіто-дамагер), лук ( чітерський клас ), асасін ( ні риба ні м*ясо ), воїн ( танк, берс ). Постійно проводяться івенти, є таке-собі бг, де представники кожного з королівств качають ( досвід з моба збільшений ), б*ють доблу, яка допомагає в крафті, фаняться. Бг є декілька: бг 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70 і, здається, 80. В них проводяться раз в 2 години івенти ( б*єм мега моба, і те королівство, яке його вб*є лапає х2 досвід). Є костюми, замкові пухи, крафт шмот. Донат в грі присутній, без нього там ніяк, хоча я безплатно получав пушки +16-17 ( максимальний точ +24), і решту екіпіровки +13-15. Магом запросто виносив переточок в бг. Є декілька способів заробити на прожиття:
1) Донат
2) Кидалово
Останнє, особисто мені, подобається найбільше. Частина 50+ левелів - особистості до 13 років, в яких легко видурити бабло чи шмот.
Максимальний лвл, яким я був - 35, далі просто було впадлу бігати в бг і качатись) Та і досяг мети - фул крафт шмот, окрім пухи
апдейт.
донат валюту можна виграти в щотижневому розіграші, та в численних акціях. Також можна купувати її за Руни/луни (валюта не донат).
якщо щось цікавить - пиши
Раджу грати за мага або лука - бо самі чітерські класи! АОЕ в них найкрутіше, маг може творити чудеса з пушкою +14 проти переточок.
Є тваринки, на яких можна бігати, правда також за донат )
2Габріель
Пограй Принц Персії 2, Корсари 1-і )
Обожнюю ці ігри, принц персії - пожирач нервів, корсари - плаваєш на корабликах, б*єш піратів (іспанців, французів), захоплюєш острови, кораблі на любий смак, графіка не айс, але гра варта того, щоб її зіграти
Цю повідомину відредагував Simus: 26.3.2011, 18:22