Violent, Khadgar
Мінус від Скідера - там так, я вбив його в чаті на дуельному, але вже вибачився і покаявся в своєму вчинку.
Далі, мінус від Лорензо. Там ми вдвох неправі, як він набрехав про мій віп скін, як я почав звинувачувати його в реконнекті заради регену хп. Під час гри я програвав йому 1/30, і коли захотів збільшити свої шанси, я спитав у нього, чи буде він проти, якщо я використаю зброю. Він сказав, що не буде, і я почав використовувати її. Без віп скіна, бо на початку гри я його використовував на протязі 10 раундів, а потім оффнув. Зброю я використав 3-5 рази за всю гру, а це майже 60 раундів. В мене почав лагати інтернет, і я попросив Лорензо зачекати, поки розлагаю, але він почав мене бити, поки я лагав ( І не тільки поки лагав, на початку гри, і на вьому її протязі, він, поки я писав йому в чаті щоб підтримати нашу розмову, пінав мене, і знімав від 5 до 20 хп.), та ще починав сміятися наді(?) мною, типу: "Ты стой, я сам все сделаю xDDD".
Можливо, ставлячи мінус, я сильно, як кажуть, переборщив. Але, як я вже писав, я дуже імпульсивний, і контроль своїх емоцій для мене - це дуже важка справа. От я і взбісився від його гри. Ось так.
|