Так ще навіть важче почати, ніж якби вона просто накричала на мене ,-такої реакція Реван не очікував від свого вчителя:А й справді, що з моєю рішучістю Глибоко зітхнувши Реван почав : Мої вітання, я повернувся, нарешті, за стільки років.Навіщо я повернувся? Я також собі ставив це питання. Насамперед, я вирішив повернутися, щоб вибачитися перед вами. Вибачитися за те,що я,не закінчивши своє тренування остаточно, втік, вибачитися за те,що я використовував взагалі все пребування в Ордені у власних цілях, хочу вибачитися, за те, що я ледве не зробив те, через що все б життя себе звинувачував...хочу вибачитися, за те, що я втік, для того,щоб помститися, вибачитися, за те, що я прислухався до ваших слів лише в самому кінці, коли я все ж таки знайшов їх. Але, знаєте, я все таки не зміг їх вбити, я просто подивився їм увічі, вони були налякані, вони справді думали, що їм кінець, їхні очі просили вибачення, хоча слова казали: "Вбий мене вже, ти ще не виграв". Я не вбив, не зміг. Я виграв, я все ж таки виграв. Реван ще раз поглянув в обличчя Вчителя. Пробачте мене, я справді тільки через стільки часу зрозумів, наскільки ви були праві, і всі ті настанови, що ви мені казали. Пробачте...,-ще один погляд на Мастер Шатль, він чекав чогось, напевно реакції, яку він собі давно придумав, коли розмислював над цією розмовою.Але її обличчя випромінювало лише накопичену за багато років втому і,як не дивно, доброту
Цю повідомину відредагував Revan: 16.1.2012, 2:47
|