to Atton Щойно ознайомившись з досить інформативною, з переконливими аргументами та наявними доказами статтею, я обдумую можливість Джа-Джа репрезентування всієї ситхської сторони як можливу! Ідея протиставлення Йоди, спочатку безпечної, маленької істоти, а в подальшому могутнього чарівника і мудреця, до Джа-Джа має навіть свою логіку в цьому. Подивитися тільки на фізичну силу Бінкса, коли він здійснює 7-метровий стрибок з переворотом, його техніку "п`яного кулака", а до цього його лідерська жестикуляція та впевненість додають все більше сенсу до цього задуму. Його зовнішність і незграбна поведінка дають змогу йому більше замаскувати свою справжню сутність, і я стикався з такою ідеєю в епізоді з іншого серіала, коли хлопець одягав маску шизанутої, бідненької та наївної особи, а в підсумку виявився жахливим вбивцею. І тільки можна ствердити словами Обі-Вана Кенобі, що на його досвіді немає такої речі як удача, тому якшо вірити словам Бена, то, якщо Джа-Джа не головний злодій, то щось грандіозне він таки приховує в собі. to Kreont Я завжди мріяв про собаку, справжнього друга людини, який буде любити тебе більше ніж себе, апріорі. Я б хотів собі чотирьохлапого компаньйона, який завжди б переживав зі мною і горе, і радість. Не те, що я відчуваю себе самотнім, просто я вірю в те, що дружба між людиною і собакою є надзвичайно міцна. Щодо моїх преференцій до пород собак, то можу сказати, що це був би середніх-великих розмірів, для того, щоб я у повній мірі міг осягнути силу його обіймів. to Rikimaru Я прочитав біографію Ревана і, якщо ти маєш на увазі створення з Ревана нової особистості лояльної Республіці, то я вважаю, що це краще рішення, аніж вбивати його, однозначно. В перший раз, коли він був джедаєм, його пристрасть до винищення всіх Мандалорів і презирання слабкості, прагнення до командування погубили його самого і те, що джедаї наповнили його особистість новими спогадами, зробили його вірним Республіці є, в приниципі, раціональне рішення. to Elroy
Побачивши Мортала на підпитку, хлопець спочатку напружився, а тоді рішуче почав відповідати на його питання: - Насправді, я б і сам не зрозумів, якби це не був я. Можна зрозуміти, що логіка в моїх твердженнях є, адже я листав зверху до низу і, закінчивши на останньому, я не закрив вкладку, був сонним, моя думка залишилася на подачі заявки в Анфор і я пішов спати. Зранку, переповнюючись прагненням розпочати своє випробування, я патетично натиснув створити нову тему і не споглянувся, як створив в розділі, на якому я закінчив своє попереднє споглядання. - Ця фраза не несла жодного негативного змісту в собі, тільки підбурювала мій азарт до перемоги, це було більше по-дружньому, аніж вороже. - Ми чуємо звук, схожий на припливи хвиль моря, тому що ракушка резонує навколишній шум і тому, чим більше рівень цього шуму, тим сильніші хвилі ми чуємо. Те ж саме ми можемо протестити зі скляною банкою. - Банд`Эрос - це російський музичний гурт, це не актор Антоніо БандерАс. - До таких людей я ставлюся негативно, тому що ніхто не має права ставити будь-яку націю нижче за свою, кожен має право на рівне співіснування, проте ідея домінування для мене неприпустима. - Можливо тобі так здається, але це зовсім не так, навіть підсвідомо я цього не роблю. Я намагаюся спілкуватися і бути у дружніх стосунках з іншими. Я це не розцінюю як становлення себе супер-зірки. - Хочеш випити - зароби гроші. Не шляхом працевлаштування, так допомогою комусь в обмін на гроші, як варіант. Ніхто не буде здійснювати твої бажання за дарма. А взагалі, краще не напиватися) Вступник віддихався від відповідей і з цікавістю чекав наступних питань..
|