Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, Правилами для кланів, Конституцією Республіки та Кодексом Ордена Джедаїв.
Им"я - Aigle Раса - Тві"лек Вік - 14 лет Планета - Рілот
Вітаю, моє раннє дитинство було ммм цікавим, а саме зустрічались різні штуковини (крадіжка, вбивства, бійки тощо.) Що було по робити, життя така штука, яка складається у всіх людей по різному. Народився то я на планеті Рілот, де і проходило моє дитинство. Моя раса Тві"леків. Нам Тві"лекам в дитинстві було призначено оборонятися одним шляхом, поки ми не оволоділи зброєю. Ми повинні були бути непомітними, так як, в в прямій атаці у нас було мало шансів, і тому ми вивчали всі слабкості кожної раси, в бою, і потім тиснули на ці "точки". Моя мати з батьком були, напевно, найдобріші ,в ті часи. На велику прикрість в моє дитинство, правив синдикат. Всі хто не повертав їм гроші, або якось провинився - їх били і гвалтували. Їх залишали на вулицях помирати і показувати приклад другім.Але моя мати з батьком їх підбирали і виліковували.Вся моя сім'я відчувала силу Лікування ... і ми не могли просто комусь не допомогти. ми стали відомими добродіями, але синдикату це не сподобалося... одного разу , ранком, у нашу домівку увірвалися бандити з гвинтівками Е11 націлені на нас. (Як я зрозумів найголовніший)-Ви (до моїх батьків) ... або перестаєте лікувати всіх ... (Мої батьки) - НІ! і тихим голосом вони сказали мені - будь тим ким тобі велить серце ... (Як я зрозумів найголовніший) - Чи це ... --- Піу-піу ... І мої батьки з пропаленнями від бластера в голові - лежать на землі. (Як я зрозумів найголовніший)-Якщо не хочеш на слідувати їхній приклад, не будь своїми батьками. І вистрілив мені у ногу . Вони пішли геть. Я зібрав усі гроші що були в будинку і полетів на Корусант, щоб бути добрим і справедливим як мої батьки, я хочу піти в Джедаї без почуття помсти чи горя, а з почуттям справедливості і заспокоєння. Врешті-решт мої батьки потрапили великий потік сили і навіть після смерті допомагають мені і дивляться на мене ... а ті , знайдуть свій шлях,великий потік сили покаже шлях їм або дасть пинка під зад щоб розуміли своє місце ... АКТИВНІСТЬ ДУЖЕ ШВИДКО НАБЕРУ, ПРОСТО ШКОЛА ЗАВАЖАЄ . Чому я хочу до вас . 1)Багато активних гравців. 2)Клан дружелюбний. 3)У клані є друзі. 4)Я завжди хотів бути на стороні добра. 5)В армії трохи дивні люди П.С БВС, Я не бачив ще Лотра , а дивними мені видались Парвус і Кед Бейн...
Цю повідомину відредагував Aigle: 5.9.2011, 21:09
|