Привіт усім!
Дякую тим, хто досі заходить на наш форум і грає на наших серверах, незважаючи на те що ми давно не робили ніяких новинок, і на те що в нас є багато недоліків в організації порталу і підтримці гравців! Ваша стійкість і любов до гри заслуговує на повагу
Дякую
TOUR за те, що він в цей неактивний час, коли в мене особисто немає часу на розвиток порталу, взявся щось робити і влаштовувати для гравців цікаві ігри, і навіть мене мотивувати створювати щось нове. Реально молодець!
Видаю йому нагороду "Дякую" в профіль!
А ви можете поставити йому плюсики в профіль!
А тепер до наших справ, що ми можемо зробити і що було б дійсно прикольно втілити:
1. Підняти другий ОБ сервер де не будуть діяти бонуси. (Pure OB server)
Я знаю цього бажали багато гравців що хочуть абсолютної рівності на ОБшках, щоб на перемогу впливала лише майстерність фехтувати і все.
2. Удосконалити систему ОБ/рахування рейтингів, зробити їх більш цікавими. А також створити новий тип ОБ. Це може бути siege/ctf або й дещо принципово нове (є одна цікава ідея).
3. Перенести основні сервери трохи ближче з Франції в Німеччину, дослідження показує що пінг чуть-чуть може стати кращим для всіх.
4. Відкрити якісь додаткові сервери (можливо навіть додаткові ОБ) в Україні чи Росії, пінг для багатьох може стати значно кращим до них.
5. Можемо провести певну рекламну кампанію, залучити нових гравців.
В опитуванні вище висловіть будь-ласка свою думку з приводу цього. Хоч я створив вгорі опитування на найважливіший крок, але хотів би вас попросити, щоб кожен з вас проголосував також повідомлення в цій темі, в такому форматі, що важливо особисто для вас:
1. Pure OB server - *****
2. Новинки в системі ОБ - *****
3. Зменшити чуть-чуть загальний пінг - *****
4. Додаткові сервери з набагато меншим пінгом - *****
5. Залучити нових гравців - *****
Замість ***** поставте від однієї (*) до п'яти зірочок (*****) наскільки цей крок особисто для вас важливий. Або зовсім зітріть крок зі списку якщо зовсім неважливий.Які ресурси на це потрібні? В першу чергу звісно це моя робота і адмінів. Більшість технічних вдосконалень нажаль досі залежать від мого власного вільного часу, якого у мене обмаль. Але цього літа я зроблю все можливе, щоб здійснити ці речі, якщо вони потрібні гравцям та знайдуться ті хто допоможе.
Pure OB server - не потребує фінансів, я скоро налаштую і ви зможете гратись нарешті в чисті ОБшки.
Новинки в системі ОБ - потребують купу мого часу і роботи лише. Але немає смислу це реалізовувати я думаю, якщо ми не займаємось в повній мірі іншими пунктами, бо кілька гравців лише пограє і все.
Зменшити чуть-чуть загальний пінг - це ми можем зробити перенісши сервер з Франції в Німеччину в теорії. На перенесення серверу потрібно додатково 100 USD. На оплату сервера щомісяця загалом іде зараз 79 USD у нас. Я цею процедурою займуся, якщо ми матимемо додаткових 200 USD.
Додаткові сервери з набагато меншим пінгом - дехто з гравців хотів би мати деякі сервери поближче - в Україні чи Росії. Ми можемо такі додати, але потрібно мати запас на їх утримування на кілька місяців вперед. Грубо кажучи 200 USD вистачить.
Залучити нових гравців - коли у нас буде певна активність на серверах ми можемо залучати нових гравців рекламуючи портал в fb, vk чи інших порталах. Розмір витрат не обмежується.. USD легко перетворюються в візити на сайт, а певний % гравців залишаються якщо правильно зацікавити. Тут теж варто іти на це діло з мінімум 200 USD.
Я можу гарантувати втілення всіх цих 5 речей цього літа, якщо загалом у нас буде додатково як мінімум 600 USD донату. Впродовж останніх пару років я підтримую портал за рахунок власних коштів, і донат значно менший ніж ці витрати. У мене є ще змога підтримувати його далі за свій рахунок в такому стані, але для додаткових вдосконалень потрібні все такі додаткові пожертвування.
Якщо знайдуться достатньо бажаючих готових допомогти в цьому ділі, ми можемо створити приємні акції і плюшки, по типу великих знижок в магазині для тих хто внесе пожертвування, а також певні особливі артефакти, які дадуть право створювати нові типи ОБ раніше, ніж це зможуть інші, і взагалі право робити ОБшки дешевше, або й безплатно та можливо ще якісь бонуси
І для мегаінвесторів в це діло, звісно можна створити особливі профілі на форумі та унікальні скіни і мечі які ніхто крім вас та вашого дозволу технічно не зможе носити! )
Дякую за увагу! Якщо є якісь питання чи пропозиції - пишіть. Але дуже прошу, лише по темі, якщо від вас іде якась нова обширна пропозиція, то краще створити нову тему в Конструктивних пропозиціях (якщо хочете публічного обговорення, то просите опублікувати тему).