Мій Помічник
Привіт, Гість ВхідРеєстрація
[Citizen] Kostianchik |
3.8.2016, 20:21
Пост
|
|||||||||||
Товариш
Репутація: 228
Level 1
1 Earthdigger
Ходят слухи, что данный световой меч был сделан лично первым Аврором Raven Pride.
2 Новорічне печиво
За успішне виконання новорічного квесту 2020!
Цей артефакт - новорічне печиво, яке є смачним додатком до новорічного столу його власника! 3є місце в ОД
В липні 2019 Здобув 3є місце в Офіційних Дуелях
|
Я ознакомился с Конституцией Республики и обязуюсь руководствоваться ею во всех своих действиях.
Боти: немає. Кланова історія: Republic - пішов через те, що не мав змоги купувати голокрон. Рольова історія: Народився на планеті Набу. Батько був фермером, а мама доглядала мене та мого брата. Одного дня все здавалося як завжди, але потім мама пішла готувати обід і залишила мене та мого брата самих в кімнаті, мені тоді було 5 років, а йому 2, він побачив ніж на столі та захотів з ним погратися, але не міг дістати і спробував його скинути бивши ніжку столу, мама почула це, відправилась до нас в кімнату, але було запізно, ніж впав зі столу, саме тоді мама дізналася про те, що в мені є сила, я за допомогою сили зловив ніж. Коли прийшов тато мама йому про все розповіла. Тато був шокований дізнавшись про це. Через місяць на планету прилетіли джедаї, щоб знайти мене. Вони зайшли до нас в будинок та сказали мамі, що її син має вирушити до храму джедаїв. Мама подзвонила батькові. Він швидко повернувся додому. Він був категорично проти того, щоб мене забрали, але він зрозумів, що моє призначення стати джедаєм. Він дав згоду і ми полетіли на Корусант. Прилетівши на Корусант я відразу ж побіг до паспортного столу Республіки. Через деякий час я отримав громадянство, а згодом потрапив в Орден Джедаїв. Потім в мене виникли обставини через які я мусив піти з Республіки. Деякий час я мандрував галактикою, але завжди відчував, що мені чогось бракує і я згадав про ті часи коли я був республіканцем і вирішив повернутись. P.S. Вергон я не продажний! |
||||||||||
|
|||||||||||
Текстова Версія | UAGALAXY © 2006 - 2020 | Поточний час: 4.11.2024, 23:25 |