Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана. Вітаю. Мене звуть Cheshir. Народився я на околиці Галактики на планеті Раайа. Батьків не знав. Ріс в сім'ї роботяги Куна. Коли питав його про те, як я потрапив на нього, він завжди ссилався на свій вік і казав, що не пам'ятає. З малих літ я вже працював на заводі де збирали шахтових дроідів. Одного дня до дядьки Куна завітав давній знайомий. В ночі він прийшов до мене і сказав, що чує в мене отголосок сили і якщо я погоджусь він може навчити мене основам володіння світловим мечем та сили. я був тоді юнцем з гарячою кров'ю, тому погодився відразу. Я покинув роботу і пішов з ним жити у гори, щоб легше було навчитися чути силу та вміти користуватися нею. За весь час нашого знайомства мій Вчитель так нічого про себе і не сказав. Одного дня повернувшись до нашої мазанки я знайшов записку в якій він сказав, що я вже володію мінімальними знаннями і якщо я хочу продовжити навчання мені треба приєднатися до ордену, де буде дружня атмосфера та кодекс якого буде найбільш актуальний для мене.Бажання в мене є, тому я вирішив прислухатись до пропозиції і почав свою подорож у пошуку своїх потенційних наставників та друзів. я пробував вступити до декількох кланів, братств, але серце чуло, що це не моє і довелось звідти йти, хоча мене вже були готиви прийняти до себе. Нарешті я знайшов орден, в котрому хотів би продовжити свої тренування і навчитись досконало оволодіти мечем, працювати в команді, укріпити свій дух і волю. Вірю, що саме ваш орден допоможе мені у шляху до реалізації своєї мрії.
|