Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Radiohead
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на поступление
-Radiohead

Відкриваю очі……
Що це, де взагалі я, а це, це що таке?
Все у фокусі..
Дідько, що відбувається?
У голові якийсь довбаний звук, той який схожий, коли біля тебе розривається граната.
Відчуваю слабкість, все тіло ломить.
Зір повертається, і слух.
Дивні почуття…
Я просто валявся під якимось будинком.
Спробую встати.. Ехх.. Як же все болить
На мені одягнена накидка з капюшоном, схожа на ту що носять джедаї, але зараз вона більше схожа на лахміття. На поясі висить сабер.
Я стою по серед центру якогось мегаполісу.
Навколо мене жодної душі. А ось бачу паб, на вивісці написано «Бар вибивала». Якесь відчуття підказує мені зайти в середину. Всередині, самий звичайний паб, все дуже знайоме: інопланетяни, контрабандисти, ось та парочка грає в пазаак, та просто люди, що оказалися поблизу хильнути пару келихів Ломин-єльу, таких барів в галактиці мабуть мільйони, якщо не більше.
Присів до найближчого столика. До мене підійшла офіціантка. – Бажаєте чогось?
- Пляшку Нектароту.
- Це все?
- Так.
Молода твілечка пішла до кухні з незадоволеним обличчям. Усім виглядом показуючи мені, що замовлення на недорогий келих алкогольного напою недостатньо того, щоб сидіти в їхньому елітному барі.
Знову, по своій не обережності думки я промовляю в голос.
- Остані декілька годин зовсім не пам’ятаю. Хто зна, що зі мною зробили за цей час. Але що дійсно відчуваю, що в мене конкретно болить голова. І навіть більше ТАК! Пам’ятаю, тут я повинен був зустрітися з дуже важливою персоною. Так, так.. здається він назвався Спеллмен. Я повинен був з ним обговорити над однією…..

До мого столика підходить чоловік, з своєрідною енергетикою.

- До вас можна присісти?
- Єєє… взагалі не варто.
- Шкода радіо головка.
Чоловік розгорнувся та почав вже йти..
- Стривайте звідки ви мене знаєте? Якого біса, яка я тобі «радіо головка»?
- Ти начебто мене сам сюди запросив, а тепер мене відсилаєш. Це Спеллмен.
- Пробач, не впізнав, з тим що відбувається в мене скоро дах зїде.
- Щось трапилося?
- Мабуть мене пограбували, я не можу знайти свої гроші, не переймайся це не твой проблеми.
Підійшла офіціантка. Поклала келих нектароту.
- До справи, навіщо ти мене сюди запросив? Мені не дуже подобаються такі місця.
- Я хочу вступити у Орден.
- Несподівано. Чудовий вибір, я радий, що ти йдеш саме до нас. Але не все так легко, для початку ти повинен мені надати повну інформацію про себе, ти знаєш ми не любимо шпигунів, та пам’ятай всі дані ми перевіряємо.
- Гадаю це не займе багато часу.
Міріаланець, з планети Міріал. 22 роки. Батьки передрекли мені довгу, цікаву, величну та непросту долю. У свої роки вже встиг здобути багато татуїровок, завдяки цьому встиг стати шановним воїном, та відомим на всій планеті. Відрізнявся тим, що добре розбирався в знанні сили. (дивитись расу «Мириалане») Якщо бути чесним, я хоч і люблю розповідати о своїй величній персоні, але набридає. Краще за мене з задоволенням розповість майже кожен міріал. Цього вистачить?
- Добре. Я відведу тебе до храму, де інші члени ордену повинні висловити свою думку щодо тебе. Ти зазнаєш важких випробувань і вдоволь наслухаешься хитрих запитань. Процедура може займати кілька тижнів ти впевнений?
- Як ніколи. До речі розрахуєшся?
Спелл неохоче виклав декілька кредитів - Ти мені винен...


Після довгої подорожі, корабель нарешті дістався храму.
Входимо у приміщення.
- До речі мені ще дещо потрібно…
- Так, авжеж.
Я дістав, з карману зовсім не великий голокрон. Дякувати Богу він на місці.
- Ця інформація цілком таємна, обережніше.
- Я подбаю.
У приміщені став збиратися натовп. Ми обидва присіли. Спелл підключив голокрон до терміналу. На екрані висвітилась інформація….


Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана.

Макс, 17 рокiв. Навчаюсь на менеджера готельно рестораного бізнесу. М. Одеса.
- Причина вступу. Гадаю, що від мене буде більше користі. Відміний кодекс клану, колектив в якій я сподіваюся потрапити. Також не бачу перспектив у інших кланах. Запрошували вже у багато, та хочеться саме туди від якого запрошення навряд дочекаєшся. )
- Альтернативні аккаунти. Насправді, я розкрию велику таємницю. (скоріш за все Спеллмана зараз розчарую) На портал я повернувся. Мій останій аккаунт був Specifie (певен, що таку людину пам’ятають, дуже мало людей), але пароль, та інші дані я втратив, повертати немає сенсу, будемо важати що активний аккаунт в мене тільки один. Використовувати, якісь інші ніки, цим не займаюсь, безглузде заняття.
Знайшов цей ресурс ще дитиною. Десь приблизно 2-3 роки тому. Сподобалось, було море фану. Пам’ятаю, як тоді тільки створився СГ, мене прийняли і мене тренував, якийсь мега папко (Saske) що в Топі висів на шостому місці, прибіг до школи, розповіді були приблизно такими «Ти уявляєш і він мені каже, що є такий прийом, а сьогодні в мене буле випробування».
Застав багато реформ порталу. Прийняв участь хоч в одній? Ні. Чому я взагалі повернувся сюди? Не може точно відповісти, щось тут е такого, чому сюди завжди повертаються люди. _a1.gif
- Сума цифр. 3.5.2011 = 12

Не величке FAQ
Відповім на популярне запитання чим я може допомогти клану?
Участю, підтримка в ОБ. Відвідування кланових тренувань. Фінансову підтримку не обіцяю, але враховуючи нову фічу, що вів Дан Мор спробую купити фінансовий голокрон.

Що ж, я відкритий для питань та завдань. )
Spellman
В Храме царила тишина и только звонкий сигнал холо-коммуникатора раздался из кармана Spellman'a. В эту секунду каждый из членов Ордена, где бы он ни был, получил звуковой сигнал, указывающий на наличие новой заявки в Храме.

- ХОЛОмеска вiд коханої?
- Нет ,- улыбнулся Spellman. - Две дюжины "занятых скитальщиков по галактике" из этого Ордена были осведомлены о новой заявке. И я уверен даже не обратили внимания. В последнее время, да и впрочем как всегда, заявки оставляют желать лучшего. Либо это сказываются неутешительные прогнозы о деградации подрастающего поколения, либо полный консерватизм других ветвей населения - идти туда, где меньше ответственности и туда, где есть люди с которыми приходилось хоть раз-другой треснуть рюмку дабы тоже избежать ответственности.
- Тодi нащо вам взагалi роздiл заявок?,- с должным удивлением спросил Radiohead.
- Традиция. Строгая формальность. Видимая часть "Демократии". Иногда место, где можно поднять настроение. Но, если говорить откровенно, то это место которое может неожиданно преподнести приятные сюрпризы. Вот как этот.

Оккуратно достав из кармана свой холо-коммуникатор, Spellman стал быстро набирать и в то же время произносить каждое написанное слово - "Обратите внимание на заявку. Венгошами тут и не пахнет.". Поставив галочку на массовой рассылке, он нажал на кнопку "Отправить".

- Ну что ж, - резко повернулся к новому кандидату Spellman. - Пока тебя не забросали квестами, спешу задать тебе несколько вопросов:

1. Как ты думаешь, почему мы не имеем подкланов, раздела "приглашений" и ни одного союза с другими кланами? Возможно ответ на этот вопрос сможет раскрыть тебе основные аспекты нашей межгалактической политики и некоторых взглядов.

2. По каким бы критериям ты оценивал лучший клан в Нашей Галактике?

3. Не могу понять, о чем идет речь в сообщении, полученного от моего "тайного источника". Оно гласит - "Да, их 16. Размещены они настолько элегантно, что, я уверен, никому бы и в голову не пришло их считать. Возле них и встретимся". Мест я знаю не так много. Если догадаешься, напиши куда именно мне необходимо отправиться и о чем идет речь сообщении, отправив мне фотоснимок этого места.
Sphinx
Участю, підтримка в ОБ. Відвідування кланових тренувань.

Мило _a1.gif

Я думаю ты знаком с сагой Звездных Воин? Так вот, давай на секунду представим, что какой то из дроидов/солдат убил канонического героя (а в саге таких возможностей было много). Твоя задача заключается в следующем: выбрать любого из героев в качестве жертвы и попытаться развить сюжет дальше.
Remres
Розкажи будь-ласка коротку біографію "Specifie". Тобто де був? Що бачив?
-Radiohead
Radiohead, підвівся, поправив краватку, почав свій монолог та такий, що у Спеллмена очі просльозилися.

За якими б критеріями ти оцінював кращий клан в Нашій Галактиці?

Напевно найголовніше буде колектив, так звичайно він грає не мало важливу роль.
Коли ти хочеш вступити в якийсь клан ти природно дивишся на колектив, дивишся з ким тобі прийдеться бути довгий час.
Багато хто йдуть з клану саме по цій причині.
Відповідно для мене на мою думку це один з кращих кланів. Тому я і вступаю у найкращий.
Звичайно я б нізащо не вступив туди де тебе називають джокером в колоді карт і кидають пафосні слова називаючи тебе потенційним гравцем,
намагаючись справити враження. Бе!
Для когось можливо важливі бойові якості гравців. Та на мою думку, найвижливіше є те, що я сказав раніше.


Как ты думаешь, почему мы не имеем подкланов, раздела "приглашений" и ни одного союза с другими кланами?
Можливо відповідь на це питання зможе розкрити тобі основні аспекти нашої міжгалактичної політики і деяких поглядів.

Можу лиш припускати.
Підклани - клан не зацікавлений у цьому, якщо в цьому з'явитися необхідність керівництво вирішить.
Цей рядок повинен сказати краще за мене
Order of Anfor долгое время держал лидирующие позиции в рейтинге за счет активности и высоких боевых качеств Рыцарей, в то время как остальные кланы набирали как можно больше людей и создавали как можно больше подкланов.


У вас немає ворогів, тому й непотрібні союзники.

Запрошення. Взагалі то орден відомий своїм ретельним відбором людей. Запрошення - це халявний спосіб потрапити у клан. Я гадаю не так складно напружити мозок, та відповісти на декілька запитань. А всі потрібні вам люди, і без цього можуть потрапити в клан без заявки, я маю на увазі колишні члени ордена.
Це не зовсім те, що ти хотів почути?

Я думаю ты знаком с сагой Звездных Воин? Так вот, давай на секунду представим, что какой то из дроидов/солдат убил канонического героя (а в саге таких возможностей было много). Твоя задача заключается в следующем: выбрать любого из героев в качестве жертвы и попытаться развить сюжет дальше.


Добре. Попрацюю над цим, важко в це повірити але рольова частина заяви була для мене справжнім випробуванням. Тому завдання ти дав
для мене дійсно важке.

Над іншими завданями також працюю...

Не могу понять, о чем идет речь в сообщении, полученного от моего "тайного источника". Оно гласит - "Да, их 16. Размещены они настолько элегантно, что, я уверен, никому бы и в голову не пришло их считать. Возле них и встретимся". Мест я знаю не так много. Если догадаешься, напиши куда именно мне необходимо отправиться и о чем идет речь сообщении, отправив мне фотоснимок этого места.


Radiohead закачав собі інформацію з датапорту на комп'ютер, результат не став себе довго чекати, приблизно шість мільйонів результатів. Відібравши дев'ять доступних з них, він почав пошук по системам.

Я провів багато часу в архівах, в небезпечних подорожах, сподіваюсь це те що треба....

Наступного разу скажи своєм клятому "агенту", щоб уточнював інформацію. )

Remres
Розкажи будь-ласка коротку біографію "Specifie". Тобто де був? Що бачив?

Друге моє повернення на портал. Вирішив вступати до Outcast'у, заявку провалив (відповіді були жахливими, надто політкоректними), тим не
менш, мене прийняли. Минуло трохи часу, як я знову кинув портал. Усіх приятелів розгубив. Бачив деякі нововедення, не пам'ятаю які конкретно. Пам'ятаю, що портал розвивався, розвивався в кращу сторону.
Пам'ятаю битви у дуже круту гру АОМ з БВС і іншими гравцями, хоча може це було вже пізніше.
F'M'N
Forget Me Not шел по пустынной дороге. Его сопровождал транспортный дроид, грузом которого служил целый арсенал новеньких штурмовых винтовок. Уже 2 недели прошло с тех пор, как он отправился выполнять важное задание по транспортировке оружия из отдаленной части галактики...

Он приближался к последней преграде, отделявшей его от места цели его задания - огромная скале с низкорослыми растениями.
" Неужели прийдется перелезать." - Рыцарь Анфора посмотрел на дроида и тяжело вздохнул. - "Еще и этого подталкивать..."

Но сегодня был явно его день - он заметил узкую, но достаточную для прохода дроида, расщелину в скале в конце виднелось то, к чему он так долго шел.
"Что-то слишком спокойно." - подумал Рыцарь, проходя под то место, где должна быть середина скалы. И точно. Яркие вспышки включившихся световых мечей - и вот перед ним стоят пятеро человек. "Очередные умники" - ухмыльнулся Forget Me Not. - "Когда они уже поймут, что оружие без надлежащей охраны не перевозят." Достал свой меч и он сразу же вспыхнул пламенножелтым цветом. "Видимо воры не поняли намека... Что ж, для них же хуже." Уничтожив последнего негодяя, он доставил груз по назначению.

"Что-то давно не было вестей из Храма. Spellman ничего не обьявлял целую неделю? На него это не похоже." С этими мыслями он достал свой голокрон. "Что за ..." Голокрон не подавал никаких признаков присутствия электрических импульсов. Покрутив его в руках он наконец нашел пометку: "Made in Chinese Galaxy".

"Все ясно... Наверно надо срочно отправлятся в Храм."
И в самом деле. Прибыв в обитель ордена он увидел нескольких незнакомых людей, очевидно кандидатов в ряды Анфора, и поторопился присоедениться к обсуждению...

Приветствую, Radiohead. Мне очень понравилась твоя заявка. К сожалению, я не обращал на тебя внимание в игре, хочу чтобы мы как нибудь пересеклись на серверах еще раз. _a1.gif
-Radiohead
Forget Me Not
Вау, було дуже цікаво прочитати твою рольвоу частину, та я готовий закластись, що на неї ти витратив менше 15 хвилин. Шкода але для мене написати щось подібне, забирає більше години. )
Добре. Навіть можеш написати місце та час де зустрінимося. Я сьогодні майже весь день вільний.
Spellman
Обрадовавшись найденной информации, Spellman отбросил все дела и помчался в указанное место, прямиком из Хота.

Простояв сутки там, судорожно считая углы у этого символа - Spellman ловил себя на сомнениях - ну не мог тайный источник загадать столь видимое место - иначе, какой он тайный?? Как и было ожидаемо, никто не пришел.



Через некоторое время пришло новое сообщение: "Ну это бы считать мне точно в голову не пришло.Я разочарован. Даю последний шанс. На этот раз без подсказок". Spellman яростно спрятал коммуникатор и промолвился резким словечком.
Excont
Рад видеть) Часто встречал кандидата на серверах, и ничего плохого о нем сказать не могу.
На серверах я тебя заметил около 2х месяцев назад, почему ты решил попробоватся к нам только сейчас?
-Radiohead
Прокляття! Radiohead вийшов з кімнати з похмурим обличчям.

Через добу.
Весь у болоті, якомусь піску, та траві до кімнати входить Редіохед.

Я перерахував кожну пісчинку, кожну каменюку, стовб в галактиці. Я дуже сподіваюсь, що це є те саме таємне місце. Якщо ні, то мені самому цікаво, де воно.


На серверах я тебя заметил около 2х месяцев назад, почему ты решил попробоватся к нам только сейчас?


Excont
Тут немає, ніякого сенсу чому 2 місяці. Це не підготовка, не щось подібне. Півтора місяца я просто грав у своє задоволення, в мене з'явилася ідея поступити у якийсь клан, я зробив свій вибір, подав заявку.
Excont
В какой-то клан, звучит довольно смутно. Коллектив у нас хороший, спору нет, но знаком ли ты с ним?
-Larifuga
Скажи принципиальный ли ты человек? И какие принципы у тебя есть?
-Radiohead
Larifuga
Тільки один принцип - здоровий спосіб життя. Взагалі ні.

В какой-то клан, звучит довольно смутно. Коллектив у нас хороший, спору нет, но знаком ли ты с ним?

Не так добре, як хотілось б.
Lossberg
Тобто в залежності від ситуації ти можеш різко змінити свою думку, навіть якщо стояв на своєму дуже довго, але раптом побачив якусь вигоду в чомусь інакшому?
А з ким ти знайомий?
-Radiohead
Добре, дам трохи більше розгорнуту відповідь.
Моральних принципів дотримуюсь. Частково вони засновані на особистому досвіді і частково на загальнолюдських цінностях. «Не рий яму іншому, сам у неї потрапиш», закон карми, тобто якщо робиш комусь гидоту, природно робиш її собі, так само і навпаки. Намагаюсь до людей ставитися добре. Моральні принципи порушую тільки мабуть, коли мене дуже розлютять. А взагалі треба намагатися ситуацію підлаштовувати під себе. Життя б за принципи не віддав, мабуть ні. Хоча, якщо чесно, я такі питання ніколи в голові не піднімав.

в залежності від ситуації

Так.

Lossberg
Важко поки назвати знайомством, з Спелом чи з іншою людино з клану. Не з ким конкретно, близько, я ще не знайомий. Як тоді я можу міркувати добрий в вас коллектив чи ні? Ну в мене було багато часу, щоб зробити висновки. Не на формі, не на серверах, від вас ніякого негативу ніколи не бачив.
Spellman
Все же, я думал что на второй раз догадаешься. Но нет. Это не камни.
Sandman
ЗА
F'M'N
Даю свое ЗА за (happy.gif) красивую заявку и хорошую игру на серверах.
-Larifuga
За, достойноя заявка и её автор )))) Не подведи наш коллектив ad.gif
-Radiohead
Безмежно дякую всім! Що стосується квеста сфінкса, він навіть не в процесі, днями спробую знайти час, та все ж таки написати хоча б що небудь. )

Спелл, добре я програв, це те місце де внизу напис "стрибати заборонено"?
Senaj
Хорошее содержание заявки
Хорошая игра на дуэльных
За
Excont
За
Miracle
ЗА!)

Sphinx
Кандидат, ты пишешь трехтомник по моему заданию?
Lossberg
Товарищу кандидат, а розкажи ка мені про свої музичні й л-рні вподобання)
-Radiohead
Маю богатий музичний досвід, слухаю jazz, blues, instrumental, classic, Rock, punk, grunge, pop, funk, pop-rock, hard rock, ..

Перевагу віддаю: alternative rock, instrumental, rock.

Це групи наприклад, як: Scorpions, AC/DC, The Beatles, Nickelback, Theory of Deadman, С.К.А.І., Бумбокс, Metallica, Depeche Mode, Bon Jovi, Evanescence, Don Ross, Guano Apes, Zaz, Oh Land, U2, Within Templation, Димна Суміш, Stone Sour, Red Hot Chili Peppers, Nirvana, Noize MC, Akira Yamaoka, Muse, Iron Maiden, Воплі Відоплясова, Ray Charles, ZZ Top, Disturbed, Lynyrd Skynyrd, The Cardigans, Сплин, Jimi Hendrix, Israel "IZ" Kamakawiwo'ole, Deep Purple... І зараз, дуже неочікувана група Radiohead!!


Літературні вподобання

Художню літературу зовсім не читаю, натомість знайомий з такими авторами та книгами, як Девід Дейда (“Путь Настоящего Мужчины”), Роберт Кіосакі ("Багатий Тато, Бідний Тато"), Тімоті Ферріс (“4-х часовая рабочая неделя ”)

Кандидат, ты пишешь трехтомник по моему заданию?


Мені шкода, що я так нахабно ігнорую твое завдання, але доведеться ще трохи почекати.
Sandman
Тімоті Ферріс (“4-х часовая рабочая неделя ”) - це що ? )
Sphinx
Слишком неактивная заявка. Я против.
Sandman
Як на мене, людина непогана. І шкода, що зник він кудись.
Vovcheg
Остання активність Сьогодні, 10:18.
Здається не зник, може просто забив?
-Radiohead
Так, зараз тут понавигадують без мене. Якось навалилось на мене все одразу останнім часом, заняття, курси, сесія, навчаня, друзі, вилетіло з голови... Хоча, які тут можуть бути виправдання, частково це і моя вина, мав попередити. Бажання сюди вступити в мене досі е, нікуди не зникло, можливостей останім часом було менше. Завтра вже літо і майже всі справи я закінчив. То я знову повертаюся, і починаю набивати активність, і звичано відповідати на питання цієї багатостраждальної заявки (через три дні будемо місяць відзначати).

Тімоті Ферріс (“4-х часовая рабочая неделя ”) - це що ? )


Якщо в двох словах, в книзі розповідається про невеликі хитрощі (може навіть десь не популярні) які можна застосовувати, для полегшення життя. Про фінанси, багатства, фінансову свободу, взагалі мені цікаво така тема.
Частково Вова правий - про вигідний робочий графік.
Повинен зізнатися, що книгу поки я не дочитав.


Sandman
Розкажи про захоплення такою літературою ?
-Radiohead
Тема грошей завжди актуальна, взагалі цей предмет повинні вивчати в школі. Це і є найжахливіше те що ні в школі, ні в університетах, ніхто, ніколи не вчить, як заробляти ці самі гроші. Батьки кажуть старанно вчись, отримуй хороші оцінки вступай у вуз, здобувай вищу освіту, і ти знайдеш високооплачуванну работу з хорошим прибутком. Потім ти дієш так: шукаєш безпечної, стабільної роботи чи карь'єри. У більшості випадків виходить так, лікар, юрист, менеджер чи офісна робота з повним робочим графіком. Тебе підвищують на роботі - ти заробляєш більше грошей, але і працюєш ти ще більше, або ще важче. Керуючись цими правилами ти ніколи не розбагатієш. Потрібні нові способи та ідеї. Які ідеї? Відкриття бізнесу, інвестиції, покликання? Це вже потрібно напружити мізки. Гаразд це все, ви вже напевно думаєте що з цим хлопцем?.
Sandman
Ок, це ясно )
Мене цікавить, чому як і коли ти почав думати над цим ? Не думаю, що ти отак одного разу подумав: "О, треба навчитись заробляти гроші !"
-Radiohead
Перший раз я замислився, коли в черговий раз доводилося з кислою міною брати гроші у батьків. Особливо коли говорять "ось останні гроші тобі на твої дурниці віддаю" в мене все всередині перевертається коли це чую. )
До цього прийшло вже за розмовою, є один знайомий однодумець, такі теми постійно спливають.
Sandman
І як, ти вже почав заробляти чи тільки плануєш ? Яким чином, в якій сфері ?

Можеш відповісти і в ПМ.
-Radiohead
Планую. Детальніше, вислав.
Cheshir
Музыкальные предпочтения: Рей Чарльз и Oh Land. Я не могу устоять.
ЗА.
Sparrow
за. прийнятий.
(прийміть хтось _a1.gif і закрийте тему)
Cheshir
Властью наделенной меня разными хорошими людьми провозглашаю тебя рыцарем Ордена и посвящаю в морталы! *аккуратно лупит сабером по плечам*.
Вэлкам.
Excont
А тему закрыть?)
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.