Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Автоматизована система Офіційних Дуелей
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Наша галактика > Events
Black Hawk
Інструкція по використанню автоматизованої системи ОД. Правила та умови проведення ОД.


1. Офіційний Двобій - це Офіційна Подія, призначена показати наближене відношення сили (майстерності володіння світловим мечем) між двома гравцями в грі Jedi Academy.

2. Дуєль проводиться на Святому Сервері між двома гравцями Нашої Галактики.
(як гравцями офіціййних кланів, так і нейтральними гравцями.)

3. Викликати гравця на ОД можна за допомогою команди у консолі
/od «ім'я гравця». Гравець отримає повідомлення про виклик та на протязі однієї хвилини повинен дати відповідь (/ok якщо згоден, /no якщо не згоден, проігнорувати виклик.)

4. У разі, якщо гравець погодився на ОД, сервер автоматично влаштує їм бій з 10 раундів – сам буде телепортувати гравців на арену, попереджувати про початок двобою, вести рахунок, оголосить переможця/нічью, тощо.

5. У разі негативної відповіді (/no або ігнорування виклику) Рейтинг Надійсності гравця (Realibility Rate) буде знижений, та гравець буде викинутий з сервера.
Вас викидає з сервера, і ви втрачаєте свій рейтинг надійного гравця:
1) На -2.0, якщо ви вийшли з сервера під час проведення ОД або якщо вас від'єднало з будь-яких причин.
2) На -1.0, якщо ви вийшли з сервера, під час того як вас викликають на ОД.
3) На -1.0, якщо ви проігнорували виклик на ОД.
4) На -0.5, якщо ви вийшли з сервера, в той час як когось викликали на ОД.
5) На -0.5, якщо ви відмовились від виклику на /od, після попередження на екрані, що у разі відмови ваш рейтинг буде знижено.

6. Якщо гравець зі всіма попрощався, або ж тільки що зіграв ОД, а його викликали гравець має 3 секунди, щоб залишити сервер (esc->exit).
Тим більше що тепер, якщо він пише прощання у чаті, його не можуть викликати на ОД.

7. Гравця не можливо викликати на ОД, якщо він у цей час знаходиться у чаті.

8. Рейтинг можна відновити лише у Нашій Галактиці, оплативши підвищення. Свій рівень надійності гравець може побачити за допомогою команди /stats. Початковий рейтинг кожного гравця дорівнює 10. При рейтингу меньше 5 доступ на Святий Сервер буде заборонений. Для відновлення Рейтингу Надійності - авторизуйтесь на xjedi.com . Оберіть пункт Інші Команди -> Підвищити рейтинг надійності (Reliability rate)

9. Щоб підняти свій рівень, ви повинні перемогти в ОД двох суперників Вашого рівня,а бо ж одного суперника, чий рівень вище Вашого.У цьому випадку він має право відмовитись від виклику, оскільки програвши в поєдинку з нижчого рівня гравцем він втратить свій рівень. (Його рейтинг при цьому не зменьшиться)

10. Якщо гравець помер не від меча а від власної необережності, падаючи в провалля, спресувавшись під ліфтом тощо, то цей раунд зараховується як його поразка



i
Сповіщення:
Любая попытка изменения своего игрового уровня ниже указанными путями будет караться баном на Холи сервере (как основного аккаунта, так и всех не основных аккаунтов) :
- использование своих основного/не основных аккаунтов для повышения/понижения своего уровня, уровня своих не основных аккаунтов или же намеренного изменения уровня своих друзей/соклановцев/знакомых ;
- участие в ОД под аккаунтом другого игрока ;


Рекомендуется не затягивать ОД : убегать во время ОД за пределы арены, прятаться от противника.
Black Hawk
i
Сповіщення:
Любая попытка изменения своего игрового уровня ниже указанными путями будет караться баном на Холи сервере (как основного аккаунта, так и всех не основных аккаунтов) :
- использование своих основного/не основных аккаунтов для повышения/понижения своего уровня, уровня своих не основных аккаунтов или же намеренного изменения уровня своих друзей/соклановцев/знакомых ;
- участие в ОД под аккаунтом другого игрока ;


Рекомендуется не затягивать ОД : убегать во время ОД за пределы арены, прятаться от противника.
Degrell
тоесть желательно играть ОД только офф акками?
Mad
Да.
Black Hawk
(Tech @ 8.7.2010, 17:23) *

тоесть желательно играть ОД только офф акками?

Дело не в этом. Можешь играть и неофициальным ником, при условии, что не будешь сливать его своим другим аккаунтам или друзьям. Мы за честные бои)
Black Hawk
Второй пост обновлен
Deymos
Тоді причом тут 10К штрафу кланам?
А також цікаво чому карають гравців які порушували правило до написання правил. Якщо правил тоді не було тому вони їх тоді не порушували.
Black Hawk
Суть Системы ОД - определить уровень мастерства игрока - чётко дали понять, что это не сила, которую понабивали на ботах. Кое-кто решил, что это не для него. Днём я ясно ещё раз объяснил - никакого мошенничества. Ребята не поняли - ребята наказаны.
Deymos
Сам підтримую твою позицію, та пост Fallen(Сьогодні, 15:02) в тех підтримці був написаний до написання правил + в пості 2 не вказано про штрафи клану,а лише бан для гравців.
Black Hawk
Ребята, Вы же официальный клан.... Что же теперь за вопрос, почему не упомянул про штрафы.
Спешу напомнить, что игрок Sly сначала был оштрафован, бан был выдан лишь после рецидива.



(Dan Mor @ 2.8.2008, 21:51) *

Відтепер з клану буде стягуватись штраф, якщо будь-хто з гравців клану серйозно порушує правила порталу.
Це своєрідна плата за те, що з доброї волі адміністрації, ви маєте право без будь-якого контролю з нашого боку за власними уподобаннями набирати до себе будь-яких людей. Тому будьте обачними, не набирайте відтепер кого попало, а лише адекватних гравців, з хорошою психікою, які приходять на сервери розважатись, а не псувати іншим гру.
Deymos
Ну ладно тут справді "узагальнено" говориться що порушувати правила порталу не можна. А як на рахунок того що я писав про штраф Фаллена, на той час правил цих не було встановлено
P.S: все заради ясності.
Black Hawk
"Правила" были установлены при создании системы, но по-видимому не все могут пересилить себя и читать всю инфу от и до, вникая в подробности, поэтому я выделил правила в отдельный пост. Fallen выдал штраф после консультации со мной, я попросил его написать о штрафе, пока переформулировываю правила. То, что это заняло у меня несколько больше времени, чем я ожидал - тут ни к чему.
Lion Kenedy
Возможно стоит сделать ограничение по времени для раунда? Сегодня играл ОД с 1 парнем, после счёт 7:1 он начал тупо убегать от меня. В итоге ему удалось скрыться. Я его искал минут 20, после чего пришлось убиться. Затем следующий раунд он снова убегал. Я снова гонялся за ним минут 15.
Давайте представим такой случай: после тяжёлого рабочего дня мне захотелось мирно зайти поиграть од, уделив на это 20-30 минут. А тут начинается такое... Ведь так действительно можно выиграть ОД. Ведь если человек рассчитывал уделить на об 20-30 (ну от силы 40) минут, а его затягивают на час-полтора... У человека может просто не хватит времени и он выйдет, тем самым нечестно отдав свою победу. Вы же говорили, что ОД должны быть честными. Значит стоит принять во внимание эту проблему
Muradis
В правилах нет четкого регламента ОД между сокланами.
Хотелось бы знать четко, разрешины такие бои или они могут стать со временем запрещены как один из очень удобных видов фальсификаций и при этом могут пострадать и невинные люди
Mad
Как таковые они разрешены. Вы можете играть с соклановцами. Но если будет заметно что сокланы набивают друг на друге уровень они получат наказание, а клан будет оштрафован.
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.